Meister DD 75 Silent Touch Classic White Island 129 x 19.4 x 0.5 cm

Blauwe Engel

Productnummer: FL3006-WIE   |   Onderhoudsarm   |   4-zijdige V-groef

€ 34,75 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Meister DD 75 Silent Touch Classic White Island 129 x 19.4 x 0.5 cm

  • 15 jaar garantie
  • Multiclic verbinding
  • Geluidsreducerend

Meister DD 75 Silent Touch Classic White Island 129 x 19.4 x 0.5 cm

U houdt van modern en comfort? Dan zijn de Meister DD 75 Silent Touch Classic White Island vloerdelen voor u de juiste keuze. Deze vinyl stroken zijn in Duitsland geproduceerd zonder PVC of andere ongezonde weekmakers. Deze vloer is daarom het gezonde alternatief voor veel andere PVC vloeren. Meister biedt u daarom een garantie van 15 jaar op deze vloerdelen. Vloerspecialist Gadero bezorgt ook deze vloerdelen kostenloos bij u aan huis.

De multiclic verbinding zorgt er voor dat de vloer gemakkelijk zelfstandig is te leggen. U kunt eventueel ook gebruik maken van onze Legservice. De flexibele Meister DD 75 Silent Touch Classic White Island vloerdelen hebben een afmeting van 129 x 19,4 x 0,5 cm. De vloerbedekking is ook goed toe te passen in combinatie met een vloerverwarming. De vloerspecialisten van Gadero adviseren u om de vloer te plaatsen op een Click PVC ondervloer. Het voetwarme PVC is op een dergelijke wijze geproduceerd dat de vloer een geluidsreducerende werking heeft. Deze vloerdelen van in klasse 32 wat betekent dat de vloerdelen zowel particulier en commercieel uitstekend kunnen worden toegepast. 

De Meister DD 75 Silent Touch Classic White Island vloerbedekking is voorzien van een 4-zijdige V groef die elke strook nog eens extra in het oog laat springen. Daarnaast zijn deze PVC vloerdelen zeer onderhoudsvriendelijk en kunnen deze gemakkelijk schoon worden gemaakt. Met de Meister DD 75 Silent Touch Classic White Island combineert Meister de voordelen van zowel laminaat als PVC in één prachtige vloer. Heeft u nog enkele vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Onze vloerspecialisten helpen u graag met het beantwoorden van al uw vragen. Gaat u de vloer zelfstandig leggen dan hebben wij alvast een aantal tips en intructies voor het leggen van laminaat & Click PVC voor u opgesteld.


Vragen & antwoorden over dit product

Is deze vloer geschikt voor een visgraat motief?

Nee, helaas is het niet mogelijk deze vloer in visgraat motief te leggen. Kijk snel bij de PVC Visgraat collectie voor de vloeren die wel in visgraat gelegd kunnen worden. 

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Meister DD 75 Silent Touch Classic White Island 129 x 19,4 x 0,5 cm Groot Meister DD 75 Silent Touch Classic White Island 129 x 19,4 x 0,5 cm Blauwe Engel   |   Onderhoudsarm   |   4-zijdige V-groef Op voorraad
€ 34,75 Per m2 incl. BTW