Meister DD 75 Silent Touch Classic Grey Country 129 x 19.4 x 0.5 cm

Productnummer: FL3006-GCE Geproduceerd in Duitsland   |   Multiclic verbinding

€ 34,75 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Meister DD 75 Silent Touch Classic Grey Country 129 x 19.4 x 0.5 cm

  • Gemakkelijk te leggen
  • Geurneutraal
  • Voetwarm

Meister DD 75 Silent Touch Classic Grey Country 129 x 19.4 x 0.5 cm

 

De Meister DD 75 Silent Touch Classic Grey Country met afmetingen 129 x 19,4 x 0,5 cm zijn dé vloerdelen die u zowel comfort als een modern design bieden. De in Duitsland geproduceerde vloerdelen zijn waterdicht gemaakt zodat deze vloer in elke ruimte kan worden toegepast. Tevens zijn de vloerdelen ontwikkeld zonder het gebruik van PVC en andere ongezonde weekmakers. Aan de PVC stroken is een prachtige V-groef toegevoegd om het totaal plaatje schitterend af te werken. Meister biedt u een garantie van 15 jaar op deze vloerdelen en Gadero bezorgt deze vloerdelen gratis bij u thuis. 

Het multiclic systeem dat is verwerkt in de vloerdelen zorgt ervoor dat het leggen van deze vloer een gemakkelijk karwei wordt. Tevens zorgt dit klik systeem ervoor dat de vloer een verzegeld geheel vormen. Hierdoor kan vuil en vocht de vloer niet aantasten en kunt u de vloer gemakkelijk schoon maken. Wanneer u de vloer gaat plaatsen maakt u dan gebruik van een PVC geschikte ondervloer. De Meister DD 75 Silent Touch Classic Grey Country vloedelen kunnen uitstekend worden gebruikt in combinatie met een vloerverwarming. Gaat u de vloer zelf leggen? Wij hebben alvast een aantal tips en intructies voor het leggen van laminaat & Click PVC voor u opgesteld. U kunt ook besluiten gebruik te maken van onze Legservice.

Deze vloerdelen vallen in klasse 32. Dit betekent dat de vloerdelen zowel geschikt zijn voor intensief particulier gebruik en commercieel gebruik. De Meister vloerdelen zijn zelfs geluidsreducerend geproduceerd en voetwarm om u het maximale comfort te kunnen bieden. Heeft u nog enkele vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Onze vloerspecialisten helpen u graag met het beantwoorden van al uw vragen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Meister DD 75 Silent Touch Classic Grey Country 129 x 19,4 x 0,5 cm Groot Meister DD 75 Silent Touch Classic Grey Country 129 x 19.4 x 0.5 cm Geproduceerd in Duitsland   |   Multiclic verbinding Op voorraad
€ 34,75 Per m2 incl. BTW