Meister DD 75 Silent Touch Classic Moleneik 129 x 19.4 x 0.5 cm

Productnummer: FL3006-ME 100 % PVC vrij   |   Geproduceerd in Duitsland

€ 34,75 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Meister DD 75 Silent Touch Classic Moleneik 129 x 19.4 x 0.5 cm

  • Warm design
  • V-groef
  • Geluidsreducerend

Meister DD 75 Silent Touch Classic Moleneik 129 x 19.4 x 0.5 cm

 

Wanneer u kiest voor de Meister DD 75 Silent Touch Classic 6969 Moleneik serie bent u verzekerd van een vloer van topkwaliteit met een prachtig design! De in de fabriek in Duitsland geproduceerde vloerdelen bevatten een prachtige V-groef die de vinyl platen uitmuntend afwerken. Deze vloerdelen zijn 100% PVC vrij geproduceerd. Dit maakt de vloeren zeer duurzaam en milleuvriendelijk. Gaat u de vloer zelfstandig leggen? Dan hebben wij alvast een aantal handige tips en instructies voor u opgesteld die u kunnen helpen bij het leggen van laminaat & Click PVC. U kunt ook besluiten om gebruik te maken van onze Legservice.

De vloer is gemakkelijk zelfstandig te leggen. De Meister DD 75 Silent Touch Classic 6969 Moleneik serie is namelijk voorzien van een geavanceerd Multiclic systeem. Het gebruikersgemak van de vloer wordt door het multiclic systeem verder ondersteunt. Er wordt door dit gepatenteerde systeem een verzegeld oppevervlak gecreërd waardoor vuil de vloer niet kan aantasten. De click PVC vloerdelen zijn waterbestendig gemaakt. Dit maakt dat deze vloer in elke ruimte is toe te passen en gemakkelijk is schoon te houden.

De Meister DD 75 Silent Touch Classic 6969 Moleneik vloer valt in klasse 32. Dit betekent dat de vloer zowel commercieel als particulier uitstekende prestaties zal leveren. Deze click PVC vloer van Meister is daarnaast ook uiterst geschikt om te gebruiken in combinatie met vloerverwarming. Zorgt u bij het plaatsen van de vloer voor een PVC geschikte ondervloer. Op deze wijze zult u maximaal gebruikersgenot ervaren. Heeft u nog enkele vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Onze vloerspecialisten helpen u graag met het beantwoorden van al uw vragen. 

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Meister DD 75 Silent Touch Classic Moleneik 129 x 19,4 x 0,5 cm Groot Meister DD 75 Silent Touch Classic Moleneik 129 x 19.4 x 0.5 cm 100 % PVC vrij   |   Geproduceerd in Duitsland Op voorraad
€ 34,75 Per m2 incl. BTW