Logo Gadero
service

Meister DD 75 Silent Touch Classic Smokey Wood Donker 129 x 19.4 x 0.5 cm

Productnummer
FL3006-SWD
Geluidsreducerend
Comfortabel
6964_classic_dd75_smokey_wood_donker_groot
6964_classic_dd75_smokey_wood_donker_detail
Per m2

34,75

incl. BTW

Op voorraad
2 tot 3 weken
Details
Lengte
129 cm
Breedte
19,4 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • 15 jaar garantie

  • Duurzame vloerdelen

  • Gemakkelijk te leggen

Specificaties

Kleur
Grijs
Lengte
129 cm
Dikte
0,5 cm
Breedte
19,4 cm
Jaren garantie
20 jaar

Meister DD 75 Silent Touch Classic Smokey Wood Donker 129 x 19.4 x 0.5 cm

Op zoek naar een kwalitatief hoogstaande vloer met karakter? Dan is de Meister DD 75 Silent Touch Classic Smokey Wood Donker de vloer die aan uw wensen voldoet. Het prachtige design, met 4 zijdige V-groef, en de hoge kwaliteit zorgen voor een uitstekende vloer. De in Duitsland geproduceerde vloerdelen worden zonder PVC en andere ongezonde weekmakers gemaakt. Meister biedt u een garantie van 15 jaar op deze vloerdelen. Het laminaat met de afmetingen: 129 x 19,4 x 0,5 cm, is waterdicht gemaakt. De Meister Silent Touch Classic Smokey Wood Donker vloerdelen vallen in klasse 32. Dit betekent dat de vloerdelen zowel particulier en commercieel kunnen worden toegepast.

Het geavanceerde Multiclic systeem zorgt ervoor dat de vloer gemakkelijk zelfstandig is te leggen. Tevens zorg dit geavanceerde systeem voor een verzegeld vloeroppervlak dat nauwlijks is aan te tasten door vuil en gemakkelijk schoon te maken is. Vloerspecialist Gadero biedt u de mogelijkheid gebruik te maken van haar Legservice en levert de vloerdelen gratis bij u thuis. De flexibele PVC stroken zijn dusdanig geproduceerd dat zij aangenaam aanvoelen wanneer u over de vloer loopt. Daarbij komt nog eens dat de vloerdelen een geluidsreducerende werking hebben.

De click PVC vloer van Meister is zonder problemen toe te passen in combinatie bij een vloerverwarming. Wij, de vloerspecialisten van Gadero, adviseren om de vloer te leggen op een ondervloer geschikt voor PVC. Daarnaast is het van belang om voor een ondervloer te kiezen die aansluit bij uw persoonlijke situatie. Heeft u nog enkele vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Onze vloerspecialisten helpen u graag met het beantwoorden van al uw vragen. Gaat u de vloer zelf leggen dan hebben wij voor u een aantal tips en instructies opgesteld voor leggen van laminaat & Click PVC.