Meister DD 75 Silent Touch Classic Smokey Wood Licht 129 x 19.4 x 0.5 cm

Blauwe Engel

Productnummer: FL3006-SWL   |   Geschikt voor vloerverwarming   |   15 jaar garantie

€ 34,76 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Meister DD 75 Silent Touch Classic Smokey Wood Licht 129 x 19.4 x 0.5 cm

  • Gerookt design
  • 100% PVC vrij
  • Flexibele vloerdelen

Meister DD 75 Silent Touch Classic Smokey Wood Licht 129 x 19.4 x 0.5 cm

 

De alleskunner Meister DD 75 Silent Touch Classic Smokey Wood Licht is geschikt voor lange dagen en korte nachten. Deze Click PVC vloer valt in klasse 32 wat betekent dat de vloerdelen geschikt zijn voor zowel commercieel als particulier gebruik. De planken hebben een afmeting van 129 x 19,4 x 0,5 cm en zijn afgewerkt met een prachtige v-groef. De Silent Touch Smokey Wood Licht is de vloer met een soepel en strak design. De in Duitsland waterbestendig geproduceerde stroken zijn toepasbaar in elke ruimte. Door het gepatenteerde Multiclic-systeem is de vloer niet alleen gemakkelijk zelf te leggen maar ontstaat er tevens een gegarandeerd gesloten voeg. Hierdoor kan vocht en vuil de vloer nauwelijks aantasten. 

Deze Click PVC vloer is ook uiterst geschikt om te leggen in combinatie met een vloerverwarming. De kwaliteit en duurzaamheid van de platen is hoog. Dit wordt nog eens benadrukt door het feit dat vloerdelen zijn gerpoduceerd zonder PVC en ongezonde weekmakers. Meister is dan ook bereid om u een garantie te geven van 15 jaar. Bij vloerspeciaalzaak Gadero adviseren wij u om de vloeren te plaatsen op een voor PVC geschikte ondervloer. Het leggen van de vloer kan zelfstandig plaatsvinden. Om u te ondersteunen hebben wij een aantal tips en instructies opgesteld voor het leggen van laminaat & Click PVC. Mocht dit voor u geen mogelijkheid zijn dan kunt u gebruik maken van onze Legservice.

De hoge kwaliteit van de Meister DD 75 Silent Touch Classic Smokey Wood Licht wordt nog eens benadrukt door het feit dat de vloer geurneutraal is. Daarnaast zijn de vloeren voetwarm dit betekent dat het een aangename activiteit is om op deze vloer te lopen. De stilte zal niet verstoort worden dankzij de Silent Touch waarvan de vloer is voorzien. Het geluidsreducerende effect van deze vloer zal dit verder ondersteunen. Heeft u nog enkele vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Onze vloerspecialisten helpen u graag met het beantwoorden van al uw vragen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Meister DD 75 Silent Touch Classic Smokey Wood Licht 129 x 19,4 x 0,5 cm Groot Meister DD 75 Silent Touch Classic Smokey Wood Licht 129 x 19,4 x 0,5 cm Blauwe Engel   |   Geschikt voor vloerverwarming   |   15 jaar garantie Op voorraad
€ 34,76 Per m2 incl. BTW