Logo Gadero
service

MeisterDesign Laminaat LL 250

Meister Design LL 250, prachtige laminaat vloeren met een luxe structuur en groef. Deze vloeren uit de LL 250 collectie hebben namelijk niet alleen een voelbare structuur maar ook een omplopende V-groef, gelijk aan een echte parketvloer. Let op!: voor losstaande bestellingen geldt een minimale afname hoeveelheid van 10 m2!

De extra brede afmeting van de LL 250 van wel 24,8 cm wordt hierdoor nog eens extra benadrukt! De 10 mm dikte van de Melango laminaat vloeren zorgt voor een garantie van 25 jaar bij woongebruik. Bovendien zijn de vloeren ijzersterk dankzij het diamondpro krasvaste oppervlak. Naast de sterke toplaag heeft de vloer ook een waterbestendig karakter! De MeisterDesign LL 250 luxe laminaat vloeren worden door Gadero standaard gratis aan huis bezorgd. 

Ook het Meister Melango is voorzien van een geavanceerde click-verbinding: genaamd Masterclic Plus. Hiermee kunt u deze vloeren gemakkelijk zelf leggen. De MeisterDesign Laminaat LL 250 vloeren zijn beschikbaar in 16 fraaie eiken designs. Van warme bruine kleuren tot aan moderne witte en grijze designs. Dankzij het waterbestendige maar ook het krasvaste karakter van de LL 250 vloeren valt dit laminaat in gebruiksklasse AC4. Dit wil zeggen dat de MeisterDesign LL 250 serie geschikt is voor intensief huishoudelijk gebruik. Daarnaast is het ook mogelijk het Meister laminaat normaal commercieel toe te passen! U vindt het complete assortiment laminaatvloeren van Gadero hier.