Meister Lindura HD 400 Amerikaanse Notelaar Levendig 220 x 27 x 1.1 cm

Blauwe Engel Keurmerk

Productnummer: FL2003-ANL-27   |   afgewerkt met 7 lagen UV-Geharde Acryllak   |   Deze ecologisch verantwoorde lak is formaldehyde vrij, en elastisch.

€ 75,75 Per m2 incl. BTW

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang een email zodra dit product weer op voorraad is:

Of kom later nog eens terug of bekijk onze alternatieven op deze pagina.

Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Meister Lindura HD 400 Amerikaanse Notelaar Levendig 220 x 27 x 1.1 cm

  • Voelbare structuur
  • Geproduceerd in Duitsland
  • Beschikt over Wood-Powder-techniek
  • Zeer lage warmteweerstand van 0,084 M2K/W

Meister Lindura HD 400 Amerikaanse Notelaar Levendig 220 x 27 x 1.1 cm

De Meister Lindura HD 400 Amerikaans Notelaar Levendig 8523 met een afmeting van 220 x 27 x 1,1 cm. Dit  gecombineerd met het robuuste formaat van deze eiken landhuisdelen zorgt voor het fraaie Meister Lindura karakter. Alle vloeren ut de Lindura serie hebben een toplaag van echt hout met 1-strook uiterlijk. De Fineerhouten toplaag van het Meister Lindura HD 400 Gelakte Amerikaans Notelaar Levendig 8523 is afgewerkt met 7 lagen UV-Geharde Acryllak. Dit houdt in dat het fineerhout bestendig is tegen slijtage. De eiken fineer planken krijgen dankzij deze innovatieve techniek, toegepast in de Meister fabriek in Duitsland, ook een sfeervol karakter. Het Meister Lindura assortiment is voorzien van het milieu keurmerk De Blauwe Engel. Deze extra brede planken geven een landelijke sfeer aan iedere woonruimte. Het Lindura fineerparket is overigens veel sterker van karakter als het standaard parket. 

De mat gelakte vloer met een houten fineerlaag in combinatie met de Wood-Powder techniek. Door het toepassen van hout poeder, ook wel Wood-Powder genoemd worden deze planken versterkt. Zo wordt er door het toepassen van Wood-Powder onder de eiken toplaag ook nog eens grondstof besparend gewerkt. De natuurlijke knoesten, scheuren en poriën van de eiken toplaag worden gevuld met dit houtpoeder wat zorgt voor een unieke en levendige uitstraling. Eventuele scheuren en afgebroken noesten in deze mat gelakte Meister Lindura vloer zijn vakkundig gecorrigeerd met de Wood-Powder-techniek. Doordat het Lindura fineerparket uitermate dun wordt geproduceerd, is het zeer geschikt voor gebruik in combinatie met een vloerverwarming. De toplaag van edelhout gecombineerd met de Wood-Powder techniek op een HDF kern is uitgevoerd met een MasterClic Plus klikverbinding en zorgt ervoor dat deze mat gelakte Meister Lindura vloer snel en gemakkelijk geplaatst kan worden. 

Eventuele onregelmatige knoesten en scheuren in de Meister Lindura vloeren worden gecorrigeerd met de Wood-Powder techniek. Dit betekent dat het HD 400 Amerikaans Notelaar Levendig 8523 parket van Meister alleen met verantwoorde materialen, emissiearm en ecologisch verantwoord is geproduceerd. Meister Lindura heeft evenwichtige kleuren en structuren met een natuurlijke uitstraling, daardoor wordt er een natuurlijke karakter benadrukt. U krijgt bovendien 20 jaar garantie op dit parket wat eenvoudig zelf kan worden gelegd dankzij het Masterclic Plus systeem. Gaat u dit Meister houten parket zelf leggen? Lees hier instructies voor het leggen van lamel parket. We bezorgen dit innovatieve parket Gratis bij u aan huis!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Meister Lindura HD 400 8523 Amerikaans Notelaar 220 x 27 x 1,1 cm Perspektive Meister Lindura HD 400 Amerikaans Notelaar Levendig 8523 220 x 27 x 1,1 cm Blauwe Engel Keurmerk   |   afgewerkt met 7 lagen UV-Geharde Acryllak   |   Deze ecologisch verantwoorde lak is formaldehyde vrij, en elastisch.
€ 75,75 Per m2 incl. BTW