Meister Lindura HD 400 - 270 Eik Natuur 8913 - Extra Mat Gelakt

Productnummer: FL2003-ENL-27 afgewerkt met 7 lagen UV-Geharde Acryllak   |   Meister alleen met verantwoorde materialen

Adviesprijs
€ 87,95 € 79,15 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Meister Lindura HD 400 - 270 Eik Natuur 8913 - Extra Mat Gelakt

  • Voelbare structuur
  • Geproduceerd in Duitsland
  • Beschikt over Wood-Powder-techniek
  • Zeer lage warmteweerstand van 0,084 M2K/W

Meister Lindura HD 400 - 270 Eik Natuur 8913 - Extra Mat Gelakt

De Meister Lindura HD 400 Eik Natuur Licht 8913 met een afmeting van 220 x 27 x 1,1 cm. De Fineerhouten toplaag van het Meister Lindura HD 400 Eik Natuur 8913 is afgewerkt met 7 lagen UV-Geharde Acryllak. Dit houdt in dat het fineerhout bestendig is tegen slijtage. De eiken fineer planken krijgen dankzij deze innovatieve techniek, toegepast in de Meister fabriek in Duitsland, ook een sfeervol karakter. Het Meister Lindura assortiment is voorzien van het milieu keurmerk De Blauwe Engel. Deze extra brede planken geven een landelijke sfeer aan iedere woonruimte. Het Lindura fineerparket is overigens veel sterker van karakter als het standaard parket. Deze vloer is een mat gelakte vloer met een houten fineerlaag in combinatie met de Wood-Powder techniek.

Doordat het Lindura fineerparket uitermate dun wordt geproduceerd, is het zeer geschikt voor gebruik in combinatie met een vloerverwarming. Door daarnaast een foutloze HDF tussenlaag te gebruiken worden deze Meister Lindura planken onverwoestbaar. De natuurlijke knoesten, scheuren en poriën van de eiken toplaag worden gevuld met dit houtpoeder wat zorgt voor een unieke en levendige uitstraling. Dit in combinatie met het robuuste formaat van deze eiken landhuisdelen zorgt voor het fraaie Meister Lindura karakter. Door het toepassen van hout poeder, ook wel Wood-Powder genoemd, worden deze planken versterkt.

Dit betekent dat het HD 400 Eik Natuur 8913 parket van Meister alleen met verantwoorde materialen, emissiearm en ecologisch verantwoord is geproduceerd. Zo wordt er door het toepassen van Wood-Powder onder de eiken toplaag ook nog eens grondstof besparend gewerkt. Meister Lindura heeft evenwichtige kleuren en structuren met een natuurlijke uitstraling, daardoor wordt er een natuurlijke karakter benadrukt. Eventuele scheuren en afgebroken noesten in deze gelakte Meister Lindura vloer zijn vakkundig gecorrigeerd met de Wood-Powder-techniek. U krijgt bovendien 20 jaar garantie op dit parket wat eenvoudig zelf kan worden gelegd dankzij het Masterclic Plus systeem. Gaat u dit Meister houten parket zelf leggen? Lees hier instructies voor het leggen van lamel parket. We bezorgen dit innovatieve parket Gratis bij u aan huis!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Fineer_Parket_Vloer_HD-400-27-nl-8913.jpeg Meister Lindura HD 400 - 270 Eik Natuur 8913 - Extra Mat Gelakt afgewerkt met 7 lagen UV-Geharde Acryllak   |   Meister alleen met verantwoorde materialen Op voorraad
€ 79,15 Per m2 incl. BTW