Meister Lindura HD 400 - 270 Eiken Levendig 8900 - Geolied

Blauwe Engel Keurmerk

Productnummer: FL2003-EL-27   |   Harde krasbestendige toplaag   |   Geborstelde houtstructuur

Adviesprijs
€ 87,95 € 79,15 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Meister Lindura HD 400 - 270 Eiken Levendig 8900 - Geolied

  • 20 jaar garantie
  • Unieke extra brede planken
  • Fineerlaag uit Europees eiken
  • Lage warmteweerstand dankzij HDF-kern

Meister Lindura HD 400 - 270 Eiken Levendig 8900 - Geolied

De Fineer parketvloer Meister Lindura HD 400 parket serie in de Eiken Levendig Geolied & Geborsteld kleur bestaat uit landhuisdelen met een afmeting van 220 x 27 x 1,1 cm. Door de planken te behandelen met een wood-powder laag, ook wel houtpoeder genoemd, krijgen deze Lindura planken een ijzersterke slijtlaag. 

De extra grote planken, ook wel kasteelformaat genoemd, geven een landelijke sfeer aan iedere woning. Doordat Meister een HDF tussenlaag gebruikt bent u verzekerd van een ijzersterke parket plank. Bij parketspeciaalzaak Gadero worden deze grondstof besparende eiken planken Gratis Thuisbezorgd!

Duitse kwaliteit

De houtpoeder laag wordt in de Meister fabriek in Duitsland aangebracht. Met deze laag worden de Lindura parket vloeren niet alleen sterker maar ook sfeervoller van karakter. Het Wood-Powder vult de noesten, poriën en scheuren uit de planken op. Dit zorgt voor een uniek effect wat u in geen enkel ander parket terugvindt.

Deze levendige houtstructuur in combinatie met de grote landhuisdeel formaat planken geeft dit Meister parket de karakteristieke Lindura uitstraling. U krijgt daarnaast ook nog eens 20 jaar garantie bij aankoop van deze vloer! Behandel dit Lindura bij normaal gebruik 1 x per 4 weken met natuurzeep.

Het Meister Lindura assortiment is beschikt over het milieu keurmerk De Blauwe Engel. Dit houdt in dat het HD 400 Eiken Levendig 8900 Fineer parket van Meister alleen met verantwoorde materialen, emissiearm en ecologisch verantwoord is ontwikkeld. Zo wordt er door het toepassen van hout-poeder onder de eiken toplaag ook nog eens grondstof besparend geproduceerd.

Parket geschikt voor vloerverwarming

Doordat het Lindura parket uitermate dun wordt geproduceerd, is het met een warmte weerstand van 0,084 M2K/W, zeer geschikt voor een vloerverwarming. Wist u dat dit parket eenvoudig zelf kan worden gelegd dankzij het Meister Clic Plus systeem? Lees hier instructies voor het leggen van lamel parket


Vragen & antwoorden over dit product

Is de levertijd van dit product 8 werkdagen? Zo ja, is de dag in overleg af te stemmen? Citaat van jullie site inzake bezorging "Let op, voor levering van sierbestrating en binnenvloeren gelden geen vaste bezorgdagen en levering binnen 8 werkdagen"

We kunnen deze Meister Lindura vloeren binnen 8 werkdagen leveren. We bezorgen vloeren atijd op de meest gunstige dag voor de klant. Het uitleveren van vloeren kan op iedere gewenste werkdag maar ook op de zaterdag!

Koop je dit product per m2 of per pak?

Alle vloeren worden verkocht per vierkante meter. Indien de vloer in pakken wordt geleverd is het aantal vierkante meters afgerond in uw voordeel!

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Fineer_Parket_8900_Meister_Eik_Natuur_Geolied.jpeg Meister Lindura HD 400 - 270 Eiken Levendig 8900 - Geolied Blauwe Engel Keurmerk   |   Harde krasbestendige toplaag   |   Geborstelde houtstructuur Op voorraad
€ 79,15 Per m2 incl. BTW