Meister Lindura HD 300 Eiken Levendig Leemgrijs Licht 220 x 27 x 1.1 cm

Blauwe Engel Keurmerk

Productnummer: FL2003-ELL-27   |   Lage warmteweerstand van 0,084 M2K/W   |   Duits geproduceerd

€ 58,92 € 52,95 Per m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Meister Lindura HD 300 Eiken Levendig Leemgrijs Licht 220 x 27 x 1.1 cm

  • Trendy grijs design
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Duurzaam geproduceerd uit emissie arme materialen
  • Eenvoudig zelfstandig te plaatsen dankzij clickverbinding

Meister Lindura HD 300 Eiken Levendig Leemgrijs Licht 220 x 27 x 1.1 cm

De Meister Lindura HD 300 parket serie in de Eiken Levendig Leemgrijs Licht 8416 kleur bestaat uit landhuisdelen met een afmeting van 220 x 27 x 1,1 cm. De opbouw van de planken geeft dit Lindura parket een uitermate sterk karakter. De tussenlaag bestaat uit een harde HDF plaat. Deze wordt omlijst met een hout poeder laag, ook wel Wood-Powder genoemd. In deze hout poeder laag wordt een echte Eiken houten toplaag geperst. Deze combinatie zorgt voor een ijzersterke en resistente parket vloer. Het innovatieve Duitse A-merk Meister geeft dan ook 20 jaar fabrieksgarantie op deze Lindura producten. We bezorgen al het parket bovendien Gratis bij u aan huis!

Op het moment dat de eiken fineerlaag op het Wood-Powder wordt geperst vult het hout poeder de scheuren en knoesten van dit eiken hout. Dit zorgt voor een uniek resultaat wat u alleen in de Meister Lindura serie terug vindt. Daarnaast heeft het Duitse merk dit parket voorzien van een fraaie Grey Wash olie waardoor de planken vloer een trendy grijze kleur heeft. Deze Lindura planken zijn bovendien van een riant formaat. De luxe landhuisdelen in combinatie met de unieke eiken parket uitstraling zorgen voor een uitzonderlijke houten vloer. We raden aan bij normaal gebruik de parket vloer 1 maal in de 2 weken in te zepen met de Woca natuurzeep.

Bovendien heeft het Meister Lindura een groen label. Deze serie beschikt namelijk over het Duitse milieukeurmerk De Blauwe Engel. Dit betekent in dat het HD 300 Eiken Levendig Leemgrijs Licht 8416 parket van Meister alleen met verantwoorde materialen, emissiearm en ecologisch verantwoord is ontwikkeld. Zo wordt er door het toepassen van houtpoeder onder de eiken toplaag ook nog eens grondstof besparend geproduceerd. Doordat het Lindura Eiken parket uitermate dun wordt geproduceerd is het, met een warmte weerstand van 0,084 M2K/W, zeer geschikt voor een vloerverwarming. Gaat u dit Lichte Grey Wash Meister Lindura parket met het MasterClic Plus systeem zelf leggen? Lees hier instructies voor het leggen van lamel parket


Vragen & antwoorden over dit product

Is de levertijd van dit product 8 werkdagen? Zo ja, is de dag in overleg af te stemmen? Citaat van jullie site inzake bezorging "Let op, voor levering van sierbestrating en binnenvloeren gelden geen vaste bezorgdagen en levering binnen 8 werkdagen"

We kunnen deze Meister Lindura vloeren binnen 8 werkdagen leveren. We bezorgen vloeren atijd op de meest gunstige dag voor de klant. Het uitleveren van vloeren kan op iedere gewenste werkdag maar ook op de zaterdag!

Koop je dit product per m2 of per pak?

Alle vloeren worden verkocht per vierkante meter. Indien de vloer in pakken wordt geleverd is het aantal vierkante meters afgerond in uw voordeel!

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Meister Lindura HD 300 Eiken Levendig Leemgrijs Licht 8416 Geborsteld 220 x 27 x 1,1 cm Fineerparket GrootMeister Lindura HD 300 Eiken Levendig Leemgrijs Licht 8416 Fineerparket 220 x 27 x 1,1 cm Blauwe Engel Keurmerk   |   Lage warmteweerstand van 0,084 M2K/W   |   Duits geproduceerd Ruim op voorraad
€ 58,92 € 52,95 Per m2 incl. btw

Laatst bekeken door u