Logo Gadero
service

Meister Lindura HD 400 Eiken Authentic White Washed 220 x 27 x 1.1 cm

Productnummer
FL2003-EWR-27
Trendy geborsteld White Wash parket
20 jaar fabrieksgarantie
8425_hd_300_meister_white_wash_rustiek_parket_perspektive
8425_hd_300_white_wash_eiken_meister_detail
Per m2

70,75

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 7 werkdagen
Details
Lengte
220 cm
Breedte
27 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Extra dunne plankopbouw

  • Geproduceerd in Duitsland

  • Europees eiken fineer toplaag

  • MasterClic Plus bevestigingssysteem

Specificaties

Houtsoort
Eikenhout
Kleur
Houtkleur
Lengte
220 cm
Dikte
1,1 cm
Breedte
27 cm

Meister Lindura HD 400 Eiken Authentic White Washed 220 x 27 x 1.1 cm

De Meister Lindura HD 400 parket serie in de Eiken Authentic White Washed 8742 kleur bestaat uit landhuisdelen met een afmeting van 220 x 27 x 1,1 cm. Deze fineerparket planken zijn ijzersterk door het toepassen van de Wood-Powder technologie. Bij deze innovatie van Meister wordt een HDF plaat omlijst met hout-poeder. Vervolgens wordt op dit hout-poeder, ook wel Wood-Powder genoemd, een Eiken houten fineer laag geperst. Deze unieke plankopbouw maakt dit Lindura parket uitermate duurzaam. Meister geeft dan ook een garantie van 20 jaar op deze vloeren. Bij vloerenwinkel Gadero bezorgen we het Lindura Gratis bij u thuis!

Het White Wash fineerparket is niet alleen sterk van structuur maar ook van karakter. De noesten, kieren en poriën worden namelijk op unieke wijze gevuld met het wood-powder. Waar dit bij standaard parket wordt gestopt, vullen de scheuren zich bij dit White Wash Meister parket van onderuit met hout poeder. Dit zorgt voor een uitzonderlijk resultaat wat u alleen in het Lindura assortiment terug vindt. Bovendien is deze plank uitgevoerd in een riant wit landhuis formaat met de trendy White Wash olie. Deze vloerdelen zijn bovendien eenvoudig te leggen dankzij het handige MasterClic Plus laminaat bevestiging systeem. Bij dit innovatieve parket adviseren we de vloer 2 keer per maand te zepen met de Woca natuurzeep voor reiniging en bescherming.

Bovendien heeft het Lindura parket van het A-merk Meister een ecologisch label. De vloeren beschikken namelijk over het Duitse milieukeurmerk De Blauwe Engel. Dit betekent dat het HD 400 Eiken Authentic White Washed 8742 parket van Meister alleen met verantwoorde materialen, emissiearm en ecologisch verantwoord is geproduceerd. Zo wordt er door het toepassen van houtpoeder onder de eiken toplaag ook nog eens grondstof besparend geproduceerd. Doordat het Lindura Eiken parket, met de 1,1cm dikte, uitermate dun is geproduceerd is het zeer geschikt voor een vloerverwarming. Het parket heeft een warmte weerstand van slechts 0,084 M2K/W. Gaat u dit Grey Wash Meister Lindura parket zelf leggen? Lees hier instructies voor het leggen van lamel parket.