Bekijk onderstaande video voor een introductie in de Lindura Plank Opbouw, Wood-Powder technologie & een Resistentie Test aan de hand van een Kogel! Het Meister Lindura parket is dankzij de woodpowder techniek zeer grondstof besparend, oftewel voor een Lindura vloer worden minder bomen gekapt dan voor het standaard parket! Dit zorgt voor een prachtige parket vloer met een groen tintje. Deze 1,1 cm dikke houten Lindura planken van het Duitse merk Meister zijn meerlaags opgebouwd wat zorgt voor een verbeterde stevigheid. Gaat u deze Lindura parket vloer zelf leggen? Lees hier tips & instucties voor het leggen van lamel parket. Bestel altijd 10% extra om snijverlies op te vangen.

 

Zoekt u een multiplank lamelparket met minder of geen noesten? Bekijk dan ook eens onze prime en 1-bis noestarme duoplank vloeren. Liever een lamelparket met een levende structuur? Met de rustieke vloeren met noesten en barsten haalt u de sfeer van hout in huis. Een rustieke vloer uit massief eiken, vuren of grenen? Bekijk onze massieve vloeren in eiken en naaldhout. Het traditionele visgraat patroon is terug van weggeweest. De visgraat vloeren kunnen dankzij de duoplank opbouw nu ook zwevend en op een vloerverwarming worden gelegd. Bekijk de standaard en reuze visgraat multiplanken.

Bent u er nog niet helemaal uit? Heeft u wellicht interesse in een bepaalde behandeling of kleur? Onderstaand vindt u alle houten vloeren voor u verwerkt in een handig overzicht:

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode

Laatst bekeken door u