Nu 10% korting op alle vloeren Klik hier voor meer info

Meister Lindura Parket vloeren

Parket laten leggen legservice Zwevend en verlijmd houten vloeren

GRATIS BEZORGING - Met het Lindura parket heeft het innovatieve A-merk Meister een duurzaam, milieuvriendelijk maar zeker ook voordelig houten parket weten te ontwikkelen. De Lindura parket planken zijn niet alleen voorzien van een sterk karakter maar ook van een uitermate sterke structuur. Door de unieke houtpoeder laag, ook wel Wood-Powder genoemd, worden de levendige scheuren, knoesten en poriën van de eiken en lariks fineer toplagen op unieke wijze benadrukt. Bovendien zorgt Meister met deze Lindura Wood-Powder laag, samen met de HDF tussenlaag, voor een uitermate resistente en ijzersterke houten vloer met 20 jaar fabrieksgarantie. De Lindura vloeren zijn dankzij deze meerlaagse opbouw geschikt voor alle levenssituaties. De robuuste kasteel formaat planken geven iedere woonruimte een prachtig landelijke uitstraling en zijn hier tegen de laagste prijs verkrijgbaar. Bij Parketspeciaalzaak Gadero gebruiken we geen pakeenheden, u krijgt het bestelde aantal vierkante meters, gratis thuisbezorgd! Let op!: voor losstaande bestellingen geldt een minimale afname hoeveelheid van 10 m2!

Bekijk onderstaande video voor een introductie in de Lindura Plank Opbouw, Wood-Powder technologie & een Resistentie Test aan de hand van een Kogel! Het Meister Lindura parket is dankzij de woodpowder techniek zeer grondstof besparend, oftewel voor een Lindura vloer worden minder bomen gekapt dan voor het standaard parket! Dit zorgt voor een prachtige parket vloer met een groen tintje. Deze 1,1 cm dikke houten Lindura planken van het Duitse merk Meister zijn meerlaags opgebouwd wat zorgt voor een verbeterde stevigheid. Gaat u deze Lindura parket vloer zelf leggen? Lees hier tips & instucties voor het leggen van lamel parket. Bestel altijd 10% extra om snijverlies op te vangen.

 

Zoekt u een multiplank lamelparket met minder of geen noesten? Bekijk dan ook eens onze prime en 1-bis noestarme duoplank vloeren. Liever een lamelparket met een levende structuur? Met de rustieke vloeren met noesten en barsten haalt u de sfeer van hout in huis. Een rustieke vloer uit massief eiken, vuren of grenen? Bekijk onze massieve vloeren in eiken en naaldhout. Het traditionele visgraat patroon is terug van weggeweest. De visgraat vloeren kunnen dankzij de duoplank opbouw nu ook zwevend en op een vloerverwarming worden gelegd. Bekijk de standaard en reuze visgraat multiplanken.

Bent u er nog niet helemaal uit? Heeft u wellicht interesse in een bepaalde behandeling of kleur? Onderstaand vindt u alle houten vloeren voor u verwerkt in een handig overzicht:

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode