Meister Lindura HS 500 Eik Classic Pure 8928 Ultramat Gelakt

Productnummer: FL2030-MSECP Stabiele HDF-drager   |   Goed warmte doorlatend

Lage voorraad - informeer naar de actuele voorraad Leveringstermijn op aanvraag

€ 104,45 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Meister Lindura HS 500 Eik Classic Pure 8928 Ultramat Gelakt

  • Weinig werking dankzij de HDF onderplaat
  • Goed warmte doorlatend
  • Thuisgebruik 25 jaar garantie
  • Eenvoudige klik-verbinding

Meister Lindura HS 500 Eik Classic Pure 8928 Ultramat Gelakt

Ultramat Gelakt Visgraat 
Bent u op zoek naar een Ultramat Visgraat vloer? Dan is Meister Lindura Visgraat Parket Classic Oak Pure 8925 iets voor u! Deze houten vloer is voorzien van een ultramat gelakte toplaag en heeft een afmeting van maar liefst 70 bij 14 cm. De visgraat vloerdelen geven elk interieur een unieke uitstraling. De vloer is tevens geschikt voor zowel thuis als commercieel gebruik! 

Daarnaast zijn de HS 500 vloeren van Meister voorzien van een antibacteriële toplaag en kunnen de vloerdelen het plaatsen direct worden betreden. Deze dienen niet nogmaals te worden gelakt! 

Eenvoudig te leggen
De eiken visgraat zelf plaatsen? Meister biedt u met de HS 500 serie de visgraat vloer voor de doe-het-zelf'er! In de kleur Klassieke Eik 8925 is deze eiken visgraat vloer geproduceerd met een handige click-verbinding. Met de UniZip plus verbinding legt u deze eiken visgraat vloer uitermate eenvoudig! De vloerdelen kunnen zowel verlijmd als zwevend geplaatst. Voor een zwevende plaatsing is het belangrijk om de bijbehorende ondervloer hiervoor te gebruiken. Bekijk onze blog voor het plaatsen van een Houten Visgraat vloer! 

Parket en vloerverwarming
Door een duoplank te produceren met HDF als drager, is deze visgraat vloer nog beter warmte doorlatend en heeft een warmteweerstand van 0,075 (m2K)/W! Dankzij de opbouw van de Meister vloer is deze tevens eenvoudig te onderhouden! Tevens zijn de vloerdelen van Meister Lindura duurzaam geproduceerd en beschikken ze over de Blauwe Engel keurmerk!

Heeft u nog vragen over het product? Neem dan gerust contact met onze binnenvloeren afdeling voor vakkundig advies!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Meister Lindura HS 500 Eik Classic Pure 8928 - Detail Meister Lindura HS 500 Eik Classic Pure 8928 Ultramat Gelakt Stabiele HDF-drager   |   Goed warmte doorlatend Op voorraad
€ 104,45 Per m2 incl. BTW