Meister PS 500 Visgraat 8565 Eik Authentic Olijfgrijs Vloer - 71 x 14.2 cm

Blauwe Engel Keurmerk

Productnummer: FL2030-MSEAO   |   Stabiele HDF-drager   |   Goed warmte doorlatend

Visgraat Eiken Parket

€ 68,75 Per m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Meister PS 500 Visgraat 8565 Eik Authentic Olijfgrijs Vloer - 71 x 14.2 cm

  • Noestarme houtsortering
  • Goed warmte doorlatend
  • Levenslange fabrieksgarantie
  • Eenvoudige klik-verbinding

Meister PS 500 Visgraat 8565 Eik Authentic Olijfgrijs Vloer - 71 x 14.2 cm

Een visgraat vloer zelf leggen met het gemak van laminaat? Meister heeft het antwoord met de PS 500 visgraat serie! Deze eiken visgraat vloeren in de kleur 8565 Eik Authentic Olijfgrijs zijn geproduceerd met de quadroclic plus klik-verbinding. De Meister verbinding die ook wordt toegepast bij de Meister laminaat vloeren. Zo legt u deze eiken visgraat vloer met de eenvoud van laminaat! De Meister verbinding zorgt bovendien dat de planken onderling goed aangesloten blijven. Kiervorming tussen de visgraat planken, bij werking van de vloer, is niet meer mogelijk. De PS500 visgraat vloeren van het Duitse merk worden door Gadero Gratis aan huis bezorgd.

De Meister Residence Eik Authentic Olijfgrijs visgraat vloer is voorzien van een natuurlijke olie. Deze natuurlijke afwerking moet na het leggen nog worden afgewerkt met onderhoudsolie. De eiken bovenlaag van 2,5 is licht geborsteld, dit benadrukt de unieke houtstructuur. De sterke HDF drager zorgt voor een uiterst sterk geheel. Zo sterk dat Meister een Garantie voor het leven durft te geven op de PS 500 Visgraat vloeren! De eiken toplaag zou eventueel na intensief gebruik of beschadiging nog enkele keren kunnen worden opgeschuurd. De visgraat planken zijn voorzien van een onregelmatige voeg, ook wel V-groef genoemd. Dit zorgt voor een sfeervol gebruikte uitstraling.

Dankzij het produceren van een duoplank met een HDF drager, in plaats van een multiplank, is deze visgraat vloer nog beter warmtedoorlatend. Samen met de dunne plankopbouw van 1,3 cm maakt dit de Meister eiken duoplank visgraat vloer zeer geschikte voor vloerverwarming! De PS 500 serie is ook zeer goed geschikt voor het zwevend leggen op ondervloer. Gaat u deze Meister 8565 visgraat lamelparket vloer zelf leggen? Lees hier instucties voor het leggen van lamel parket. De pakken bestaan uit 8 vloerdelen waarvan 4 linkse en 4 rechtse planken. Dit wordt duidelijk aangegeven per plank.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Meister PS 500 Visgraat 8565 Eik Authentic Olijfgrijs Eiken Vloer - 71 x 14,2 cmMeister PS 500 Visgraat 8565 Eik Authentic Olijfgrijs - 71 x 14,2 cm Blauwe Engel Keurmerk   |   Stabiele HDF-drager   |   Goed warmte doorlatend Ruim op voorraad
€ 68,75 Per m2 incl. btw

Laatst bekeken door u