Meister Lindura HS 500 Eik Classic Greige 8931 Ultramat Gelakt

Blauwe Engel Keurmerk

Productnummer: FL2030-MSECG   |   Met eenvoudige laminaat klik-verbinding   |   25 jaar garantie

Lage voorraad - informeer naar de actuele voorraad Leveringstermijn op aanvraag

€ 104,45 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Meister Lindura HS 500 Eik Classic Greige 8931 Ultramat Gelakt

  • Eenvoudige klik-verbinding
  • luxe v-Groef rondom
  • Goed warmtedoorlatend
  • Authentieke uitstraling

Meister Lindura HS 500 Eik Classic Greige 8931 Ultramat Gelakt

Ultramat gelakte houten vloer

De Meister HS 500 Eik Classic Greige visgraat vloer is voorzien van een ultramatte lak. Dit betekent dat de vloerdelen na plaatsing niet hoeven te worden gelakt! De eiken toplaag is tevens licht geborsteld, dit benadrukt de levende houtstructuur. De stabiele HDF drager zorgt voor een uiterst sterk geheel. De houten vloer is zowel voor thuis als commercieel gebruik toepasbaar!

De visgraat planken zijn voorzien van een micro V-groef, ook wel voeg genoemd. Dit zorgt voor een sfeervol vintage uitstraling. Dankzij de toepassing van een HDF plaat, in plaats van een multiplank, is de Meister vloer uiterst geschikt voor vloerverwarming met een warmteweerstand van 0,075 (m2K)/W!

Zelf Visgraat Parket Leggen?

Zelf uw visgraat vloer leggen? Meister maakt het mogelijk met de HS 500 visgraat serie! Deze eiken visgraat vloer in de kleur Eik Vitaal Greige Pure 8809 is voorzien van de UniZip klik-verbinding. Deze verbinding wordt ook toegepast bij de meister laminaat vloeren. Dit betekent dat u deze eiken visgraat vloer met het gemak van laminaat kunt leggen! De HS 500 serie is ook zeer goed geschikt voor het zwevend leggen op een ondervloer of een verlijmde plaatsing.

Wilt u de houten parket vloer laten leggen? Met ons vakkundig legservice weet u zeker dat u nieuwe vloer goed ligt! 

Meister vloeren dealer
Bij Gadero vloerenhandel vindt u kwaliteits vloeren aangeboden tegen scherpe prijzen. De visgraat vloeren van het Duitse merk Meister worden door Gadero Gratis aan huis bezorgd in Nederland en Vlaanderen! (Er geldt een minimaal afname van 10m2!).

Ook beschikken wij over een vloeren showroom te Breukelen! Kom gerust langs, bij voorkeur op afspraak, zodat een van onze medewerkers u gelijk te woord kan staan. 

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Meister Lindura HS 500 Eik Classic Greige 8931 - Detail Meister Lindura HS 500 Eik Classic Greige 8931 Ultramat Gelakt Blauwe Engel Keurmerk   |   Met eenvoudige laminaat klik-verbinding   |   25 jaar garantie Op voorraad
€ 104,45 Per m2 incl. BTW