Meister PS 500 Visgraat 8566 Eik Authentic Antiekbruin Vloer - 71 x 14.2 cm

Blauwe Engel Keurmerk

Productnummer: FL2030-MSEAA   |   Met eenvoudige laminaat klik-verbinding   |   Levenslange garantie

Visgraat Eiken Parket

€ 68,75 Per m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Meister PS 500 Visgraat 8566 Eik Authentic Antiekbruin Vloer - 71 x 14.2 cm

  • Eenvoudige klik-verbinding
  • Levenslange fabrieksgarantie
  • Noestarme houtsortering
  • Goed warmtedoorlatend

Meister PS 500 Visgraat 8566 Eik Authentic Antiekbruin Vloer - 71 x 14.2 cm

Zelf uw visgraat vloer leggen? Meister maakt het mogelijk met de PS 500 visgraat serie! Deze eiken visgraat vloer in de kleur Eik Authentic Antiekbruin is voorzien van de quadroclic plus klik-verbinding. Deze verbinding wordt ook toegepast bij de meister laminaat vloeren. Dit betekent dat u deze eiken visgraat vloer met het gemak van laminaat kunt leggen! De klikverbinding houdt de planken onderling goed aangesloten en het geheel op zijn plaats. Kiervorming tussen de visgraat planken, bij werking van de vloer, is niet meer mogelijk. De visgraat vloeren van het Duitse merk Meister worden door Gadero Gratis aan huis bezorgd.

De Meister PS 500 Residence Authentic antiekbruin visgraat vloer is voorzien van een natuurlijke olie. De olie afwerking moet na het leggen nog worden afgewerkt met een onderhoudsolie. De eiken toplaag is licht geborsteld, dit benadrukt de levende houtstructuur. De stabiele HDF drager zorgt voor een uiterst sterk geheel. Zo sterk dat Meister een Levenslange Garantie durft te geven op de PS 500 Visgraat vloeren! De 2,5 mm eiken toplaag zou eventueel na intensief gebruik of beschadiging nog enkele keren kunnen worden opgeschuurd. De visgraat planken zijn voorzien van een onregelmatige V-groef, ook wel voeg genoemd. Dit zorgt voor een sfeervol vintage uitstraling.

Dankzij de toepassing van een HDF drager, in plaats van een multiplank, is de visgraat vloer goed warmtedoorlatend. Samen met de dunne plank van 1,3 cm maakt dit de Meister eiken duoplank visgraat vloer zeer geschikte voor vloerverwarming! De PS 500 serie is ook zeer goed geschikt voor het zwevend leggen op ondervloer. Gaat u deze visgraat lamelparket vloer zelf leggen? Lees hier instucties voor het leggen van lamel parket. De pakken bestaan uit 8 vloerdelen waarvan 4 linkse en 4 rechtse planken. Dit wordt duidelijk aangegeven per plank.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Meister PS 500 Visgraat 8566 Eik Authentic Antiekbruin Eiken Vloer - 71 x 14,2 cmMeister PS 500 Visgraat 8566 Eik Authentic Antiekbruin - 71 x 14,2 cm Blauwe Engel Keurmerk   |   Met eenvoudige laminaat klik-verbinding   |   Levenslange garantie Ruim op voorraad
€ 68,75 Per m2 incl. btw

Laatst bekeken door u