Meister Lindura HS 500 Eik Classic Olijfgrijs 8926 Ultramat Gelakt

Blauwe Engel

Productnummer: FL2030-MSCO   |   Ultramat Gelakt   |   Eenvoudige laminaat click verbinding

€ 104,45 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Meister Lindura HS 500 Eik Classic Olijfgrijs 8926 Ultramat Gelakt

  • Goed warmte doorlatend
  • Eenvoudige klik-verbinding
  • Zwevend als verlijmde plaatsing mogelijk

Meister Lindura HS 500 Eik Classic Olijfgrijs 8926 Ultramat Gelakt

Gemakkelijk te leggen 

Visgraat leggen door een specialist? Meister heeft een doe-het-zelf visgraat vloer ontwikkeld. Dankzij de handige click-verbinding legt u deze visgraat vloer ook eenvoudig zelf. De HS 500 Lindura visgraat vloeren in de kleur Classic Olijfgrijs 8926 is geproduceerd met de zogeheten Unizip klik-verbinding.

Door gebruik te maken van HDF als drager is het mogelijk om een laminaat verbinding op de visgraat plank te produceren. Bovendien houdt de klik-verbinding de planken strak bij elkaar. Kiervorming is met de Meister HS 500 visgraat vloeren dus verleden tijd!

Ultramat Gelakt Houten Visgraat 

De Meister Visgraat Parket vloer HS 500 Eik vitaal natuur Geolied 8808 is afgewerkt met een natuurlijke olie. De olie is bij de productie in de fabriek in Duitsland aangebracht op de vloer. De harde HDF onderplaat zorgt voor een sterk geheel. Meister biedt daarnaast voor thuisgebruik maar liefst 25 jaar garantie! 

De visgraat planken zijn voorzien van een micro V-groef die de plankcontouren nog eens extra benadrukt.

Houten vloer en vloerverwarming

De dunne plankopbouw en HDF tussenlaag maakt deze visgraat plank zeer geschikt voor het gebruik bij vloerverwarming. De vloerdelen zijn voorzien van een warmteweerstand van maar liefst 0,075 (m2K)/W

De HS 500 visgraat vloer kan dan ook zowel zwevend als verlijmd worden geplaatst. Wilt u de vloer laten leggen door een echte vakman? Met ons legservice op maat wordt het Meister HS 500 visgraat Parket profesioneel voor u gelegd.

Gadero uw vloer specialist!

Met een groot assortiment kwaliteits vloeren weet u zeker dat u uw droomvloer bij Gadero vindt! Met een uniek vloeren aanbod van extra breed laminaat tot Walvisgraat PVC vloeren, kan deze prachtige geoliede eiken parket vloer van Meister niet missen in ons visgraat parket assortiment. 

Ook beschikken wij over een vloeren showroom te Breukelen! Kom gerust langs, bij voorkeur op afspraak, zodat een van onze medewerkers u gelijk te woord kan staan. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Meister Lindura HS 500 Eik Classic Olijfgrijs - Detail Meister Lindura HS 500 Eik Classic Olijfgrijs 8926 Ultramat Gelakt Blauwe Engel   |   Ultramat Gelakt   |   Eenvoudige laminaat click verbinding Op voorraad
€ 104,45 Per m2 incl. BTW