Meister PS 500 Visgraat 8568 Eik Natuur - 71 x 14.2 cm

Blauwe Engel Keurmerk

Productnummer: FL2030-MSEN   |   Noestarme houtsortering   |   Eenvoudige laminaat click verbinding

Visgraat Eiken Parket

€ 71,45 Per m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Meister PS 500 Visgraat 8568 Eik Natuur - 71 x 14.2 cm

  • Levenslange fabrieksgarantie
  • Goed warmte doorlatend
  • Eenvoudige klik-verbinding
  • Noestarme houtsortering

Meister PS 500 Visgraat 8568 Eik Natuur - 71 x 14.2 cm

Uw natuurlijke eiken visgraat vloer zelf leggen? Meister biedt die mogelijkheid met de PS 500 Residence visgraat vloeren! De eiken houten visgraat vloer in de kleur 8568 Eik Natuur is geproduceerd met de quadroclic plus click-verbinding. Deze verbinding is bekend van de Meister laminaat vloeren. Met de werkingsarme HDF onderplaat is het ook mogelijk deze verbiding op de eiken vloeren te produceren. Zo legt u deze eiken visgraat vloer met de eenvoud van een laminaat vloer! De Meister verbinding zorgt daarnaast dat de vloer strak blijft liggen, kiervorming is niet mogelijk. De PS500 visgraat vloeren van Meister worden door Gadero Gratis aan huis bezorgd.

De Meister PS 500 Eik Natuur visgraat vloer is voorzien van een kant-en-klare lak. Deze lak zorgt voor een prachtig natuurlijke uitstraling die geen onderhoud vraagt! De eiken bovenlaag van 2,5 mm eiken is licht geborsteld. Hierdoor wordt de authentieke houtstructuur nog beter zichtbaar. De ijzersterke HDF onderplaat zorgt voor een sterk geheel. Zo sterk dat Meister een Garantie voor het leven durft te geven op de PS 500 Visgraat vloeren! De eiken toplaag kan eventueel na intensief gebruik of beschadiging nog enkele keren worden geschuurd. De visgraat planken zijn voorzien van een prachtige V-groef, ook wel voeg genoemd. Deze voeg benadrukt het sfeervolle visgraat legpatroon.

Met het produceren van een eiken toplaag op een HDF drager, in plaats van een multiplank, is deze visgraat vloer nog beter warmtedoorlatend. Samen met de dunne plankopbouw van 1,3 cm maakt dit de Meister eiken houten duoplank visgraat vloer zeer geschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarming! De PS 500 serie is ook zeer goed geschikt voor het zwevend leggen op ondervloer. Gaat u deze Meister 8568 Eik Natuur visgraat parket vloer zelf leggen? Lees hier instucties voor het leggen van lamel parket. De pakken bestaan uit 8 vloerdelen waarvan 4 linkse en 4 rechtse planken. Dit wordt duidelijk aangegeven per plank.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Meister PS 500 Visgraat 8568 Eik Natuur Eiken Vloer - 71 x 14,2 cmMeister PS 500 Visgraat 8568 Eik Natuur - 71 x 14,2 cm Blauwe Engel Keurmerk   |   Noestarme houtsortering   |   Eenvoudige laminaat click verbinding Ruim op voorraad
€ 71,45 Per m2 incl. btw

Laatst bekeken door u