Logo Gadero
service

Meister Lindura HS 500 Eik Classic Alabaster 8929 Ultramat Gelakt

Productnummer
FL2030-MSEHC
Unizip klikverbinding
Ultramat Gelakt
meisterlindura_hs500_8929
meisterlindura_hs500_8929_sfeer
meisterlindura_hs500_perspectief
meisterlindura_hs500_sfeer1
Per m2

97,75

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 7 werkdagen
Details
Lengte
70 cm
Breedte
14 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Zwevend en verlijmde plaatsing

  • Geschikt voor vloerverwarming

  • Ultramat gelakt

  • Makkelijk leggen met klik-verbinding

Specificaties

Houtsoort
Edel hout
Lengte
70 cm
Dikte
1,1 cm
Breedte
14 cm

Meister Lindura HS 500 Eik Classic Alabaster 8929 Ultramat Gelakt

Parket en vloerverwarming

Door een duoplank te produceren met HDF als drager, is deze visgraat vloer nog beter warmte doorlatend en heeft een warmteweerstand van 0,075 (m2K)/W! Dankzij de opbouw van de Meister vloer is deze tevens eenvoudig te onderhouden! Tevens zijn de vloerdelen van Meister Lindura duurzaam geproduceerd en beschikken ze over de Blauwe Engel keurmerk!

Gemakkelijk te leggen

Uw visgraat vloer zelf installeren met het gemak van laminaat? Meister maakt het mogelijk met de HS 500 visgraat serie! De eiken visgraat vloer in de kleur Eik Classic Alabaster 8929 Ultramat Gelakt is geproduceerd met een laminaat klik-verbinding, genaamd UniZip. Zo legt u deze eiken visgraat vloer met de eenvoud van laminaat!

De Meister verbinding zorgt bovendien dat de planken onderling goed aangesloten blijven. Kiervorming tussen de visgraat planken, bij werking van de vloer, is niet meer mogelijk. De HS 500 visgraat vloeren van het Duitse merk worden door Gadero Gratis aan huis bezorgd.

Gadero uw vloer specialist!

Bij vloerenhandel Gadero weet u zeker dat u uw droomvloer vindt! Met een uniek vloeren aanbod van extra breed laminaat tot Walvisgraat PVC vloeren, kan deze prachtige wit geoliede eiken parket vloer van Meister niet missen in ons visgraat parket assortiment.

Ook beschikken wij over een vloeren showroom te Breukelen! Kom gerust langs, bij voorkeur op afspraak, zodat een van onze medewerkers u gelijk te woord kan staan.