Meister Lindura HS 500 Eik Classic Classic Arctic Wit 8927 Ultramat Gelakt

Blauwe Engel Keurmerk

Productnummer: FL2030-MSEC   |   Kant-en-klaar afgelakt   |   Unizip klikverbinding

Lage voorraad - informeer naar de actuele voorraad Leveringstermijn op aanvraag

€ 104,45 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Meister Lindura HS 500 Eik Classic Classic Arctic Wit 8927 Ultramat Gelakt

  • Kant-en-klaar afgelakt
  • Zeer geschikt voor vloerverwarming
  • Makkelijk leggen met klik-verbinding

Meister Lindura HS 500 Eik Classic Classic Arctic Wit 8927 Ultramat Gelakt

Gemakkelijk te leggen 

Op zoek naar een eiken visgraat vloer die u zelf kunt leggen? Meister biedt u met de PS 500 serie de visgraat vloer voor de doe-het-zelf'er! In de kleur Eik Classic Classic Arctic Wit 8927 is deze licht eiken visgraat vloer geproduceerd met een handige click-verbinding. Met de UniZip plus verbinding legt u deze eiken visgraat vloer uitermate eenvoudig!

De Meister verbinding zorgt er namelijk ook voor dat de planken goed aangesloten blijven liggen. Kiervorming bij werking tussen de visgraat planken is hierdoor niet meer mogelijk. De HS 500 visgraat vloeren van het Duitse merk worden door Gadero Gratis aan huis bezorgd.

Mat gelakt parket vloer

De Meister Visgraat Parket HS 500 Eik Classic Classic Arctic Wit 8927  Ultramat Gelakt vloer is kant-en-klaar gelakt afgewerkt. De fraaie matte lak geeft een natuurlijke uitstraling. Bovendien kan de eiken vloer na het leggen direct worden betreden en vraagt de lak geen onderhoud! De noestarme eiken toplaag van 2,5 mm bestaat uit hoogwaardig Europees eiken.

De stevige HDF drager zorgt voor een uiterst sterke duoplank vloer. Zo sterk dat Meister op deze visgraat vloeren een levenslange Garantie durft te geven! De korte eiken planken hebben een micro V-groef romdom, ook wel voeg genoemd. Deze V-groef legt een extra accent op het sfeervolle patroon van de ultramat houten visgraat vloer van Meister 

Vloerverwarming en houten vloeren

Door een duoplank te produceren met HDF als drager, is deze visgraat vloer nog beter warmtedoorlatend. Dankzij de totale dikte van de vloerdelen van 1,1 cm maakt dit de HS500 Meister eiken visgraat vloer zeer geschikt voor het leggen op vloerverwarming!

De visgraat serie is, dankzij de klik-verbinding ook zeer goed geschikt voor het zwevend leggen op ondervloer. Wilt u de vloer laten leggen door een professionel? Met onze legservice op maat wordt uw nieuwe vloer gelegd door een echte parketteur.

Gadero vloerenhandel

Bij Gadero vindt u enkel A-Kwaliteit vloeren van de beste merken. Wij zijn officeel dealer van Meister, Floer en Quick Step.

Ook beschikken wij over een vloeren showroom te Breukelen! Kom gerust langs, bij voorkeur op afspraak, zodat een van onze medewerkers u gelijk te woord kan staan. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op voor deskundig advies.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Meister Lindura HS 500 Eik Classic Classic Arctic Wit - Detail Meister Lindura HS 500 Eik Classic Classic Arctic Wit 8927 Ultramat Gelakt Blauwe Engel Keurmerk   |   Kant-en-klaar afgelakt   |   Unizip klikverbinding Op voorraad
€ 104,45 Per m2 incl. BTW