Meister Edition M6 Visgraat Laminaat - 7001 Eik Champagne - 18 m² opruimingsactie

Productnummer: FL-7001-uitverkoop Hoge kwaliteit met lage prijs   |   Geschikt voor vloerverwarming

€ 52,95 € 27,50 per m² incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Meister Edition M6 Visgraat Laminaat - 7001 Eik Champagne - 18 m² opruimingsactie

  • Sterke toplaag
  • Eenvoudig installatie
  • Mega hoge korting!
  • Prachtig design
  • Retouren niet mogelijk

Meister Edition M6 Visgraat Laminaat - 7001 Eik Champagne - 18 m² opruimingsactie

Bent u op zoek naar hoogwaardige laminaatvloeren die zowel stijlvol als duurzaam zijn? Dan is Meister Edition M6 Visgraat Laminaat in de prachtige kleur 7001 Eik Champagne de perfecte keuze voor u! En het wordt nog beter, want momenteel is er een geweldige opruimingsactie waarbij u 18 vierkante meter van deze vloer kunt kopen tegen een voordelige prijs.

Met zijn visgraatpatroon geeft Meister Edition M6 Visgraat Laminaat uw vloer een klassieke en elegante uitstraling. Bovendien is dit laminaat van topkwaliteit en geschikt voor intensief gebruik. De Diamond Pro oppervlak is bestendig tegen krassen, slijtage en vlekken, waardoor het perfect is voor drukbezochte ruimtes zoals de woonkamer, keuken of hal.

Visgraat laminaat makkelijk zelf te leggen!

Het Meister Edition M6 Visgraat Laminaat is eenvoudig te installeren dankzij het gepatenteerde UniZip-systeem. Dit betekent dat u geen professionele hulp nodig hebt en de vloer zelf kunt leggen. Bovendien is het onderhoud van dit laminaat minimaal dankzij de waterafstotende toplaag. Stofzuigen en af en toe dweilen met een laminaat reiniger is alles wat u nodig hebt om uw vloer er als nieuw uit te laten zien.

Om ervoor te zorgen dat het laminaat goed geïnstalleerd kan worden, wordt geadviseerd om een geschikte ondervloer mee te bestellen. Een ondervloer kan helpen om het laminaat te beschermen, geluidsoverlast te verminderen en een egale ondergrond te creëren voor de installatie. Het is dus belangrijk om een geschikte ondervloer te kiezen die past bij uw situatie past. 

Visgraat laminaat met korting en gratis levering!

Het visgraat laminaat wordt gratis tot aan de voordeur geleverd, wat betekent dat de levering stopt bij de ingang van het gebouw of bij de voordeur. Het is belangrijk op te merken dat retourneren niet mogelijk is, dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het product bij bestelling correct is.

Dus waar wacht u nog op? Profiteer nu van de geweldige opruimingsactie en geef uw huis een upgrade met de Meister Edition M6 Visgraat Laminaat - 7001 Eik Champagne. Het is de perfecte combinatie van stijl, duurzaamheid en gebruiksgemak. Bestel nu en geniet binnenkort van een prachtige nieuwe vloer!

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Restpartij aanbieding Uitverkoop_Visgraat_laminaat_Meister_champagne_7001.jpeg Meister Edition M6 Visgraat Laminaat 7001 Eik Champagne - 18 m² opruimingsactie Hoge kwaliteit met lage prijs   |   Geschikt voor vloerverwarming Op voorraad
€ 52,95 € 27,50 per m² incl. BTW