Meister Edition M6 Visgraat Laminaat - 7002 Eik Barnsteen - 84 m² opruimingsactie

Productnummer: FL-7002-uitverkoop Mega uitverkoop   |   Top kwaliteit laminaat voor lage prijs

€ 52,95 € 27,50 per m² incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Meister Edition M6 Visgraat Laminaat - 7002 Eik Barnsteen - 84 m² opruimingsactie

  • Universele klik verbinding
  • Mega korting
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Gratis levering
  • Retouren niet mogelijk

Meister Edition M6 Visgraat Laminaat - 7002 Eik Barnsteen - 84 m² opruimingsactie

Maak kennis met de Meister Edition M6 Visgraat Laminaat in de prachtige kleur Eik Barnsteen! Dit hoogwaardige laminaat is perfect voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle vloer met de uitstraling van een echte houten vloer, maar dan zonder het onderhoud en de kosten die daarbij komen kijken.

Met een totale oppervlakte van maar liefst 84 m² in de aanbieding is deze laminaatvloer ideaal voor grote ruimtes of meerdere ruimtes en biedt het de perfecte oplossing voor elke woninginrichting. De visgraatpatronen van de vloer zorgen voor een elegante uitstraling die uw interieur naar een hoger niveau tilt.

Eenvouding Visgraat laminaat leggen

Bovendien is deze Meister Edition M6 Visgraat Laminaat van de hoogste kwaliteit en zeer duurzaam, waardoor hij jarenlang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik en slijtage. Het laminaat is zeer eenvoudig te leggen dankzij het Unizip kliksysteem, waardoor uw snel en gemakkelijk een nieuwe vloer hebt. Geen rechter of linker delen dankzij het universele kliksysteem!

Alles voor het monteren en afwerken van visgraat laminaat vloeren bent u bij Gadero op het juiste adres! Wij bieden een ruim assortiment met geschikte ondervloeren, plinten en accessoires voor visgraat laminaat vloeren  

Goedkoop visgraat laminaat 

Dit is uw kans om deze prachtige vloer in huis te halen tegen een voordelige prijs! Profiteer nu van onze opruimingsactie en bestel deze Meister Edition M6 Visgraat Laminaat in de kleur Eik Barnsteen met maar liefst 50% korting op het advies verkoopprijs. Wacht niet te lang, want op = op! Vanwege de opruimingsaanbieding is retouren niet mogelijk! 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Restpartij aanbieding Uitverkoop_Visgraat_Laminaat_Meister_7002.jpeg Meister Edition M6 Visgraat Laminaat 7002 Eik Barnsteen - 84 m² opruimingsactie Mega uitverkoop   |   Top kwaliteit laminaat voor lage prijs Op voorraad
€ 52,95 € 27,50 per m² incl. BTW