MeisterDesign Visgraat Laminaat Edition M6 Vloer 7002 Eik Barnsteen 62 x 15,5 x 0,8 cm

Productnummer: FL1016-MVLB Geschikt met vloerverwarming & verkoeling   |   Gebruikersklasse 32

€ 52,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van MeisterDesign Visgraat Laminaat Edition M6 Vloer 7002 Eik Barnsteen 62 x 15,5 x 0,8 cm

  • Eenvoudig te leggen
  • Natuurlijk design
  • 8 mm topkwaliteit laminaat
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Meer snijverlies dankzij visgraat patroon

MeisterDesign Visgraat Laminaat Edition M6 Vloer 7002 Eik Barnsteen 62 x 15,5 x 0,8 cm

Donkerbruin visgraat patroon vloer

Deze Visgraat Laminaat vloer van het Duitse A-merk Meister heeft gewilde afmetingen van 62 x 15,5 x 0,8 cm. De MeisterDesign Visgraat Laminaat vloer Edition M6 Vloer 7002 Eik Barnsteen beschikt over een luxe 4 V-Groef en een donker bruin design. Dankzij de groef rondom en de donkere kleur onstaat er een luxe vloer waarmee u voor vele jaren woongenot in huis haalt!

Bij Gadero ontvangt u 25 jaar garantie bij aankoop op deze MeisterDesign visgraat patroon laminaat vloer. Zo bent u, bij een juiste verwerking, verzekerd van jarenlang woongenot!  

Eenvoudig plaatsen

Met het speciale UniZip klik systeem is het plaatsen van een visgraat laminaat nog nooit zo makkelijk geweest. Dankzij het handige klik systeem op de Meister Visgraat Laminaat Eik Barnsteen 7002 kunt u iedere plank op willekeurige plek gebruiken en daarmee zijn linker en rechter delen verleden tijd! Geeft u het legwerk liever uit handen? Dan kunt u gebruik maken van onze profesionele legservice voor visgraat laminaat of klik PVC vloer. 

Tijdens het plaatsen van de vloer voelt u de structuur dat synchroon loopt met het design van de vloer. Het voelbare patroon ook wel Register Embossing genoemd geeft de vloer een realistische eiken uitstraling. 

Kraswerende toplaag

De donker bruine vloer uit de MeisterDesign M6 collectie is afgewerkt met een Diamond Pro afwerking. Dankzij deze beschermlaag op de vloer lijkt de vloer na vele jaren nog als nieuw. De vloer valt in gebruiksklasse AC4/32 en is geschikt voor intensief gebruik en grote gezinnen.

Ook is de vloer ideaal te combineren met een vloerverwarming. De vloer bestaat uit een unieke plankopbouw waarbij een tegenfineer laag wordt toegepast. Deze onderlaag bevind zich aan de onderzijde van de planken. Dankzij deze opbouw van de visgraat stroken heeft de vloer een lage warmte weerstand van slechts 0,057 m2 K/W. 

Gadero uw vloerenspecialist!

Met onze uitgebreide kwaliteitsvloeren, unieke collecties en kennis weet u zeker dat uw voor uw nieuwe vloer bij ons aan het juiste adres bent. Ook voor bijbehorende producten bij deze Eik Barnsteen 7002 eiken visgraat vloer kunt u bij ons terecht. We voorzien u graag van advies gebasseerd op uw persoonlijke situatie. Neem voor persoonlijk advies gerust contact op met onze klanteservice! 

Bekijkt u de vloeren liever in het echt? Kom dan langs in onze showroom te Breukelen! Doe dit bij voorkeur op afspraak, zodat een van onze medewerkers u gelijk te woord kan staan. U betaald bij ons geen verzendkosten en besteld eenvoudig het gewenste aantal m2. Het bestellen van uw vloer is nog nooit zo makkelijk geweest! Voor het afnemen van een binnenvloer geldt er een minimale afname van 10m2


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Laminaat vloer MeisterDesign Edition M6 vloer Eik Barnsteen 7002 Product MeisterDesign Visgraat Laminaat Edition M6 Vloer 7002 Eik Barnsteen 62 x 15,5 x 0,8 cm Geschikt met vloerverwarming & verkoeling   |   Gebruikersklasse 32 Op voorraad
€ 52,95 Per m2 incl. BTW