MeisterDesign Visgraat Laminaat Edition M6 Vloer 7004 Eik Zand - 62 x 15,5 x 0,8 cm

Productnummer: FL1016-MVLZ Geschikt voor vloerverwarming & verkoeling   |   25 jaar fabrieksgarantie

Informeer naar de actuele voorraad Gratis levering - Gemiddeld 5 werkdagen

€ 48,45 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van MeisterDesign Visgraat Laminaat Edition M6 Vloer 7004 Eik Zand - 62 x 15,5 x 0,8 cm

  • Eenvoudig leggen dankzij Unizip klik verbinding
  • 25 jaar Fabrieksgarantie
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Sterke Diamond Pro slijtlaag
  • Minder waterbestendig als PVC

MeisterDesign Visgraat Laminaat Edition M6 Vloer 7004 Eik Zand - 62 x 15,5 x 0,8 cm

Prachtig Lichtbruin Visgraat

Het Meister Visgraat Laminaat vloer Eik Zand 7004 heeft een lichtbruine kleur en heeft een chique uitstraling! De natuurlijke kleur zorgt voor een klassiek design in een modern jasje. Met de populaire afmetingen van 62 x 15,5 x 0,8 cm en een groef rondom onstaat er een moderne vloer met karakter. 

Deze MeisterDesign M6 collectie vloeren worden geproduceerd in Duitsland, hierdoor bent u verzekerd van Europees topkwaliteit! Dit ziet u ook terug in de lange garantie periode van 25 jaar bij normaal gebruik welke u wordt aangeboden bij aankoop van dit product. 

Eenvoudig zelf of laten leggen

Een traditionele visgraat vloer bestaat vaak uit linker en rechter delen, maar dankzij het gebruik van het innovatieve Unizip klik systeem is dit verleden tijd! Door het gebruik van een type plank en daarbijbehorende klik verbinding is het leggen van een visgraat patroon nog nooit zo makkelijk geweest.

Wilt u liever dat de visgraat vloer wordt geplaatst door een echte vakman? Dan bent u bij vloerenhandel Gadero aan het juiste adres! We beschikken over een professionele legservice! Bestel deze legservice eenvoudig mee bij uw vloer.

Sterke eigenschappen

Deze licht bruine visgraat laminaat vloer uit de MeisterDesign M6 laminaat collectie is zeer geschikt voor een intensief huishouden. Met de Diamond Pro afwerking is het vloer oppervlak voorzien van een kraswerende toplaag. Dankzij deze beschermlaag is het laminaat in visgraat patroon bestand tegen intensief gebruik en behouden de visgraat delen hun prachtige design!

Wist u ook dat deze vloer Meister Visgraat Laminaat Eik Zand 7004 geschikt is voor vloerverwarming? De vloer bestaat uit een unieke plankopbouw waarbij een tegenfineer laag wordt toegepast. Deze onderlaag bevind zich aan de onderzijde van de planken. Dankzij deze opbouw van de visgraat stroken heeft de vloer een warmteweerstand van slechts 0,057 m2 K/W

Gadero uw vloerenspecialist!

Met onze uitgebreide kwaliteitsvloeren, unieke collecties en kennis weet u zeker dat uw voor uw nieuwe vloer bij ons aan het juiste adres bent! Ook voor bijbehorende producten bij deze Eik Zand 7004 visgraat klik vloer kunt u bij ons terecht. We voorzien graag van advies gebaseerd op uw persoonlijke situatie. Neem voor persoonlijk advies gerust contact met ons op

Bekijkt u de vloeren liever in het echt? Kom dan langs in onze showroom te Breukelen! Doe dit bij voorkeur op afspraak, zodat een van onze medewerkers u gelijk te woord kan staan. U betaald bij ons geen verzendkosten en besteld eenvoudig het gewenste aantal m2. Het bestellen van uw vloer is nog nooit zo makkelijk geweest! Voor het afnemen van een binnenvloer geldt er een minimale afname van 10m2. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Laminaat vloer MeisterDesign Edition M6 vloer Eik Zand 7004 Product MeisterDesign Visgraat Laminaat Edition M6 Vloer 7004 Eik Zand - 62 x 15,5 x 0,8 cm Geschikt voor vloerverwarming & verkoeling   |   25 jaar fabrieksgarantie
€ 48,45 Per m2 incl. BTW

Laatst bekeken door u