Logo Gadero
service

MeisterDesign Edition M6 Visgraat Laminaat

Het Meister Edition M6 Visgraat Laminaat vloeren collectie wordt aangeboden in vier natuurlijke eiken designs. Deze laminaat vloeren zijn verkrijgbaar met een voelbaar patroon en moderne groef rondom. De luxe 4v Groef geeft planken met de afmetingen van 62 x 15,5 x 0,8 cm een extra zetje in de goede richting.

De visgraat collectie van Meister onderscheidt zicht dankzij het gepatenteerde UniZip-legsysteem van andere visgraat vloeren. Er wordt maar één type plank gebruikt, dus geen ingewikkelde legmethode met linker en rechter planken! Dit maakt de authentieke visgraat vloeren van Meister eenvoudig en zelfstandig te leggen. Het speciale oppervlak, ook wel Diamond Pro genoemd, is uiterst krasbestendig. Bovendien is de toplaag lichtecht en goed bestand tegen chemicaliën. De kwaliteit wordt bevestigd door de aangeboden garantie periode van 25 jaar.

Gadero bezorgt MeisterDesign visgraatvloeren in heel Nederland met Thuiswinkel garantie en de bekende hoogwaardige service.  Ontdek het gemak van visgraat laminaat kopen van het Duitse A-merk Meister vandaag nog. 

MeisterDesign Edition M6 Visgraat Laminaat

De Meister Design visgraat laminaat vloeren worden gratis bij u thuisbezorgd via vloerenspecialist Gadero. Let op: Voor losstaande bestellingen geldt er een minamale afname hoeveelheid van 10m2. Wilt u allle benodigheden van het Meister visgraat laminaat vloer in een keer mee bestellen? Maak dan uw bestelling compleet met de bijbehorden producten voor het MeisterDesign Visgraat Laminaat. We helpen u graag op weg met leginstructies voor het zelfstandig leggen van een visgraat laminaat vloer. 

Niet de gewenste kleur gevonden? Kijk dan ook eens naar het Floer Visgraat Laminaat. Wilt u een Visgraat Vloer die eenvoudig zelf te leggen is maar dan met alle voordelen van PVC? Wellicht is het Visgraat Click PVC een geschikte optie! Liever een Verlijmde Visgraat PVC, Extra grote Walvisgraat of toch een echte Eiken Visgraat Parket? Ook dat is bij Gadero geen enkel probleem. Mocht u nog vragen of advies willen? Neem dan gerust contact met ons op met een van onze vloeren specialisten.