Nu 20% korting op wandpanelen Klik hier voor meer info

    Filters:

  • Behandeling
  • Houtsoort / Materiaal
  • Kleur
  • Lengte
  • Breedte
  • Dikte

Meister Visgraat Patroon vloeren HS 500

Bij vloerenhandel Gadero is het visgraat patroon parket verkrijgbaar van het Duitse A-merk Meister! Aangeboden in verschillende kleuren met een ultramat gelakte afwerking. De houten vloeren van het duitste merk worden licht geborsteld. Dankzij het borstelen onstaat er een voelbaar patroon. Dankzij de micro groef rondom worden de populaire afmetingen van 70 x 14 cm extra benadrukt. De houten vloeren hebben een dikte van 1,1 cm.

De Meister HS 500 Lindura visgraat patroon vloeren zijn gemakkelijk te leggen dankzij het gebruik van het gepanteerde UniZip klik systeem. Hierdoor legt u een echte houten parket vloer met het gemak van een laminaat vloer! De Meister PS 500 parket vloeren zijn kant en klaar gefabriceerd in Duitsland. Meister is overtuigd dermate overtuigd van de kwaliteit, daarom ontvangt u bij aankoop op een Meister Visgraat Parket vloer een levenslange garantie periode! 

Voordat u de vloer gaat leggen is het belangrijk dat u gebruik maakt van een geschikte ondervloer. Ook bij ons vindt u alles voor parket vloeren van de hoogste kwaliteit! Met een thuiswinkel garantie en gratis bezorging in heel Nederland en Vlaanderen, besteld u gemakkelijk en veilig een vloer bij vloeren speciaalzaak Gadero. 

 

 

Bij Gadero vinden wij dat kwaliteitsvloeren het beste verdienen! Ook daarom vindt u bij ons de beste kwaliteits ondervloeren en benodigheden voor de Meister Lindura HS 500 vloeren. Door de gratis bezorging in heel Nederland en Vlaanderen wordt de vloer vakkundig bij u afgeleverd. Let op!: Er geldt een minimale afname voor binnenvloeren van 10 m2.

Met onze montage service voor binnenvloeren houdt u genoeg tijd over voor andere zaken, terwijl uw vloer vakkundig wordt gelegd. Heeft u liever een andere kleur of behandeling? Dan is wellicht een op maat gemaakte parket vloer van Floer een geschikt alternatief! 

Heeft u vragen of wilt u deskundig advies? Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies of kom langs, bijvoorkeur op afspraak, in onze showroom te Breukelen. 

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode