Logo Gadero
service

Meister Parket, Laminaat en PVC

Het merk Meister is onderdeel van het Duitse bedrijf MeisterWerke. Met dit innovatie Laminaat, Parket en PVC vloeren merk wordt getracht alleen vloeren van Top kwaliteit te produceren. Alle Meister producten worden bovendien geproduceerd in Duitsland. Zo heeft Meister onder andere ijzersterk lamel Lamel en Visgraat parket met levenslange garanties. Daarnaast is er de eigen innovatieve Meister Lindura Woodpowder lijn. Deze afstamming van de parket vloer, met innovatieve Wood-Powder technologie, is door Meister zelf ontwikkeld en inmiddels niet meer weg te denken uit de parket wereld.

Daarnaast heeft Meister een aantal jaar geleden ook een Laminaat serie uitgebracht. Dit A-kwaliteit laminaat is voorzien van gebruikersklasse 32 en kan daardoor in elke ruimte binnenshuis worden toegepast. Daarnaast is het ook mogelijk dit Meister laminaat te gebruiken voor commerciele doeleinden. Naast dit assortiment laminaat heeft Meister ook de Silent Touch vloeren. Dit is een variant op het PVC alleen zijn deze Meister vloeren PVC vrij en eenvoudig te leggen dankzij een multiclick bevestigingsyteem. Deze Silent Touch vloer van Meister won de "Interior Innovation Award" in 2015.

Door een totaalaanbod van vloeren met assecoires als plinten en verlichting te voeren probeert Meister een complete oplossing voor vloer, muur en plafond aan te bieden. Dankzij het MasterClic Plus bevestiging systeem is het leggen van deze vloerdelen zeer eenvoudig gemaakt. Vloerenwarenhuis Gadero bezorgt al deze Duits geproduceerde Meister vloeren Gratis bij u aan huis. 

Meister Lindura

Naast de standaard parket vloeren van Meister heeft het innovatieve vloerenmerk ook de eigen ontwikkelde Lindura parket lijn in het assortiment. Deze houten parket serie bestaat uit verschillende karaktervolle vloeren met Lariks en Eiken houten toplagen. Deze toplagen zijn versterkt met de door Meister ontwikkelde Wood-Powder technologie. Hierdoor wordt het lamel parket met hout poeder versterkt en bevestigd aan een HDF tussenlaag. Dit samen maakt het Meister Lindura parket tot een ijzersterke vloer met een garantie van 20 jaar. De prachtige kasteelformaat planken geven ieder huis een landelijke sfeer. Lees hier tips en instructies voor het leggen van lamel parket

Meister Silent-Touch

Met de Silent touch vloeren van Meister heeft het A-merk een PVC vrije vinyl vloer ontwikkeld met alle voordelen van PVC. Met deze prachtige designs is een gezonder alternatief voor de PVC vloeren geproduceerd. Waar de meeste PVC vloeren in China worden geproduceerd met weekmakers en giftige stoffen, worden de Meister Silent Touch vloeren "PVC-schoon" en onder strenge kwaliteitscontroles in Duitland gefabriceerd. De DD 300 vloeren, met 20 jaar fabrieksgarantie, zijn net als het PVC buigbaar, geluidsdempend en voetwarm. Meister zorgt met de Silent Touch vloer voor een gezond PVC wat bovendien eenvoudig kan worden gelegd. Met de handige Click verbinding is het voor elke doe-het-zelf 'er mogelijk om deze Meister Silent touch vloer te leggen. 

Meister Laminaat

Met het fraaie houtdesign Laminaat heeft Meister een kwalitatief uitstekend product in het assortiment. De Duits geproduceerde laminaat stroken zijn voorzien van gebruiksklasse 32 en kunnen dus overal worden toegepast. Bovendien zijn deze laminaat vloeren met het "Blauwe Engel" keurmerk uitzonderlijk milieuvriendelijk samengesteld. Dit laminaat kan ook worden gelegd boven een vloerverwarming. Het leggen van dit laminaat is uitermate eenvoudig dankzij het MasterClic Plus van Meister. Lees hier tips voor het leggen van laminaat

play video

Meister MasterClic Plus

Het leggen van een Meister Laminaat vloer of een Meister Lindura parket vloer is zeer eenvoudig gemaakt met het MasterClic Plus bevestiging systeem. Met dit handige Click systeem kan iedere doe-het-zelf 'er deze vloer leggen. Zie bovenstaande instructie video voor uitleg over deze Meister plank bevestiging.