Gadero Meppen

Gadero Meppen

Dichtbij de grens van Nederland, in het Duitse Meppen, heeft Gadero een prachtig showterrein van maar liefst 20.000 m2 volop tuininspiratie. Van dinsdag tot en met zaterdag staat een enthousiast verkoopteam voor u klaar, om u te adviseren over uw tuindroom. Deze medewerkers spreken zowel Nederlands als Duits en hebben veel kennis van met name blokhutten, aluminium veranda’s, sierbestrating, vlonderplanken en gevelbekleding.

Kortom, het gehele plaatje wat u nodig heeft voor uw tuin. Uiteraard is het mogelijk om een afspraak in te plannen, dan weet u zeker dat een adviseur tijd voor u heeft. De koffie en thee staat voor u klaar. In Meppen kunt u ongeveer 50 houten tuinhuizen, diverse vlonders, en aluminium veranda's bekijken, evenals 200 sierbestrating producten. Bezoek ons bij voorkeur een afspraak, dan houden wij een medewerker helemaal voor u vrij!

In Meppen kunt u zich laten inspireren om alle mogelijkheden te bekijken voor uw tuin. Op het showterrein staan meer dan 50 blokhutten, 200 sierbestrating producten en veel voorbeelden van gevelbekleding en vlonderplanken. Ons showterrein is een ware inspiratiebron voor uw tuin, tevens door de aankleding en de prachtige beplating.

Contactgegevens Meppen

Adres Gadero Meppen (Voorheen Q en S Gartendeco):
Lilienthalstraße 11,
49716 Meppen, Duitsland
Telefoon Duitsland +4920380480409

Telefoon Nederland +31502306151
Email info@gadero.nl

Gadero Meppen

Gadero TV Live

Bent u benieuwd naar onze showroom in Meppen? Tijdens Gadero TV Live heeft u een rondleiding gekregen over ons terrein. Henk Jan en Tino vertelden u alles over blokhutten, vlonders, tuintrends en nog veel meer! Heeft u het gemist? Bekijk het dan hieronder terug! 

In Meppen kunt u ongeveer 50 houten tuinhuizen, diverse vlonders, en aluminium veranda's bekijken, evenals 200 sierbestrating producten. Bezoek ons bij voorkeur een afspraak, dan houden wij een medewerker helemaal voor u vrij!

 

Afspraken maken

Gadero Duitsland

Het voormalige Q&S Gartendeco is sinds 7 januari 2020 onderdeel van Gadero. Tino Hidding, voorheen al jaren werkzaam bij Q&S, zal met zijn verkoopteam het showterrein in Meppen gaan runnen. Tino Hidding: „Door Gadero hebben we een nog groter assortiment en kunnen we nog beter inspelen op de behoeftes van onze klanten. De speerpunten van onze dienstverlening blijven als vanouds. Service, kwaliteit en een hoge betrokkenheid.“

Ingang Meppen

Het voormalig Q&S Gartendeco is sinds 7 januari 2020 onderdeel van Gadero.

Showroom bezoek, bij voorkeur op afspraak

De enorme 20.000m2 showroom van Gadero is de eerste maanden van 2020 helemaal vernieuwd en met name voorzien van moderne blokhutten, rekken vol sierbestrating en aluminium veranda's uit het assortiment van Gadero. Uiteraard bent u welkom, spontaan langskomen mag, we raden op afspraak wel aan (zie onder).

U bent van harte welkom om rond te kijken en inspiratie op te doen in onze unieke showroom te Meppen. Nederlands- en Duitssprekend personeel is aanwezig en staat klaar voor het geven van deskundig advies. Als u gelijk geholpen wilt worden op locatie, dan adviseren wij u een afspraak te maken. Dit voorkomt eventuele wachttijden en kunnen wij inspelen op uw verwachtingen.

Zakelijke klant

Wilt u als zakelijke klant profiteren? Hoveniers, klusbedrijven en bouwbedrijven bieden wij een zakelijk account met vele voordelen. U heeft de mogelijkheid om achteraf te betalen met Klarna. Krijg korting, speciale aanbiedingen en nog veel meer.

Afspraak maken gadero

Let op, GEEN voorraden in Meppen! Ons magazijn met meer dan 15.000 artikelen van Gadero staat in Groningen, artikelen afhalen is dus alleen mogelijk volgens vaste deadlines.

Showroom Meppen

Showroom Gadero

Openingstijden showroom Meppen

Dag Bezoekuren
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10.00 - 17.00 uur  
Woensdag: 10.00 - 17.00 uur
Donderdag: 10.00 - 17.00 uur 
Vrijdag: 10.00 - 17.00 uur  
Zaterdag: 09.00 - 16.00 uur
Zondag: -

 

Hout & Bestrating Afhalen in Meppen

Naast het showterrein van Meppen is het mogelijk (indien u vooraf online besteld) goederen af te halen in Meppen, er is echter geen direct grijpvoorraad aanwezig, ons magazijn staat in Groningen. Afhalen van hout, sierbestrating en vloeren op de locatie Meppen gaat volgens bepaalde deadlines. U vindt hierover meer informatie op de afhaal pagina. We hopen op uw begrip. 

Als u ons wilt bezoeken, is het mogelijk dat uw navigatieapparaat de straatnaam "Lilienthalstraße" niet herkent. Voer dan "Industriestraße 19" in. Dit is onze buurman Autohaus Kemper (Opel). Sla af bij de autodealer en u ziet direct ons terrein.
 

Gadero Meppen

Afspraak maken, wel zo handig, maar geen noodzaak

Spontaan langskomen is mogelijk, echter kan het op bepaalde momenten erg druk zijn. Wilt u dat een specialist tijd voor u vrijmaakt? Maak dan hier een afspraak voor een van onze vestiging in Meppen of Breukelen. 

Blokhut Meppen

Ontdek ons assortiment blokhutten en overkappingen van hout in onze showroom.
 

Showroom Gadero DuitslandDe showroom in Meppen (Duitsland) toont een ruime collectie tuinhuisjes en aluminium veranda's.

Persbericht: Gadero neemt Duitse Q&S Gartendeco over

Q&S Gartendeco uit het Duitse Meppen wordt per direct overgenomen door houthandel Gadero. Gadero neemt naast de showroom de Nederlandse en Duitse online activiteiten van Q&S over. Het houtbedrijf gaat Meppen tevens inzetten als afhaallocatie. Oud-vestigingsmanager Tino Hidding blijft in het Duitse Meppen in het zadel en gaat zich aldaar bezighouden met de lokale verkoop.

Team showroom MeppenVestigingsmanager Tino en zijn salesteam helpen u graag de juiste keuze te maken.

Bricks & Clicks

Houthandel Gadero is al enkele jaren actief in Duitsland met alleen een webwinkel. Eigenaar Henk Jan Bijmolt legt uit: “Q&S overnemen is voor ons een logische stap. Ik geloof in Bricks en Clicks. We hebben nu alleen een showroom in Breukelen. De lokale showroom van Q&S is een begrip in de regio Meppen, Duitsland (vlak over de grens bij Emmen) en zelfs Noord Nederland. Wij wilden graag fysiek een locatie in Duitsland. De vestiging in Meppen trekt enorm veel mensen aan, het bestaat al 20 jaar. Ook is het voor ons interessant als afhaalpunt voor Duitse klanten. De Q&S webshops zijn bovendien voor hun geen focus en voor ons juist een mooie aanvulling om de Duitse markt uit te bouwen. De Q&S webshops en naam worden per direct omgezet naar Gadero."

Showroom

Vestigingsmanager Tino Hidding nam Q&S onlangs over van de oud eigenaren, hij vertelt: ,,Ik blijf met mijn salesteam focussen op de winkel in Meppen. De komende maanden gaan we 20.000m2 showroom geheel vernieuwen met nieuwe houten blokhutten, aluminium overkappingen en sierbestrating uit het assortiment van Gadero. Zo kunnen we Nederlandse en Duitse Gadero klanten hier prima verwelkomen. Wij focussen dus vooral op waar we goed in zijn, dat is lokale verkoop, Henk Jan houdt zicht bezig met online, een ideale verdeling.“

Blokhut en aluminium veranda specialist Q&S Gartendeco, opgericht door Manfred Specken en Joost Quispel, startte 20 jaar geleden. Het bedrijf werd bekend in Noord-Nederland en rond Meppen in Duitsland via acties in lokale kranten.

Sinds januari 2020 is er hard gewerkt om de showroom in een nieuw jasje te steken. In onderstaande video ziet u een voorproefje van hoe wij onder andere blokhutten en overkappingen opbouwen. Wij breiden de showroom uit, want zo kunt u zoveel mogelijk inspiratie opdoen en een weloverwogen keuze maken. U bent altijd welkom om het showterrein te bekijken, bij voorkeur op afspraak.

Blokhut Berlijn

Showroom Duitsland Gadero