Gadero Meppen (Voorheen Q & S Duitsland)

Q&S Gartendeco wordt Gadero

Q&S Gartendeco uit Meppen, bekend van tuinhuisjes en aluminium veranda's is sinds 7 januari 2020 onderdeel van Gadero. Gadero zet Meppen in als afhaallocatie en verzorgt de webshops van Q&S in Nederland en Duitsland. Tino Hidding, al jaren werkzaam bij Q&S, gaat de lokale showroom in Meppen runnen. Lees onderstaand het persbericht. 

Vestiging Duitsland GaderoHet voormalig Q&S Gartendeco is sinds 7 januari 2020 onderdeel van Gadero.

Showroom en afhalen

De enorme 20.000m2 showroom van Q&S in Meppen wordt de eerste maanden van 2020 helemaal vernieuwd en met name voorzien van moderne blokhutten, sierbestrating en aluminium veranda's uit het assortiment van Gadero. Uiteraard bent u gewoon welkom.

U bent van harte welkom om rond te kijken en inspiratie op te doen in onze unieke showroom te Meppen. Nederlands- en Duitssprekend personeel is aanwezig en staat klaar voor het geven van deskundig advies. Als u gelijk geholpen wilt worden op locatie, dan adviseren wij u een afspraak te maken. Dit voorkomt eventuele wachttijden en kunnen wij inspelen op uw verwachtingen. Maak hier een afspraak voor een van onze vestigingen in Nederland of Duitsland. 

Naast het showterrein van Meppen is het mogelijk (indien vooraf online besteld) goederen af te halen in Meppen, er is echter geen direct grijpvoorraad aanwezig. U vindt hierover meer informatie op de afhaal pagina

Afspraak maken gadero

Adres en route

Nu Gadero, voorheen Q & S Meppen, ligt nabij Emmen, nog geen 15 minuten van de Nederlandse grens. U rijdt over de A37 snelweg richting Meppen. Navigeer op het adres: Lilienthalstraße 11 in Meppen, Duitsland. In de showroom is altijd Nederlands en Duits sprekend personeel aanwezig.

q en s meppen overgenomen

Contactgegevens Meppen

Adres Gadero Meppen (Voorheen Q en S Gartendeco):
Lilienthalstraße 11,
49716 Meppen, Duitsland
Telefoon +4920380480409

Telefoon Nederland +31502306151
Email info@gadero.nl

Showroom Duitsland

Openingstijden showroom Meppen

Dag Bezoekuren
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10.00 - 17.00 uur  
Woensdag: 10.00 - 17.00 uur
Donderdag: 10.00 - 17.00 uur
Vrijdag: 10.00 - 17.00 uur  
Zaterdag: 9.00 - 16.00 uur
Zondag: -

Let op, De showroom bestaat voornamelijk uit houten blokhutten en aluminium veranda's. In de showroom is Nederlands- en Duitssprekend personeel aanwezig. Maak hier een afspraak om direct geholpen te worden op de locatie in Meppen.

Aluminium overkapping Gadero DuitslandBekijk ons aanbod van aluminium overkappingen in Meppen.
 

Gadero Duitsland Ontdek ons assortiment blokhutten en overkappingen van hout in onze showroom.
 

Showroom Gadero DuitslandDe showroom in Meppen (Duitsland) toont een ruime collectie tuinhuisjes en aluminium veranda's.

Persbericht: Gadero neemt Duitse Q&S Gartendeco over

Q&S Gartendeco uit het Duitse Meppen wordt per direct overgenomen door houthandel Gadero. Gadero neemt naast de showroom de Nederlandse en Duitse online activiteiten van Q&S over. Het houtbedrijf gaat Meppen tevens inzetten als afhaallocatie. Oud-vestigingsmanager Tino Hidding blijft in het Duitse Meppen in het zadel en gaat zich aldaar bezighouden met de lokale verkoop.

Vestigingsmanager Gadero DuitslandVestigingsmanager Tino en zijn salesteam helpen u graag de juiste keuze te maken.

Bricks & Clicks

Houthandel Gadero is al enkele jaren actief in Duitsland met alleen een webwinkel. Eigenaar Henk Jan Bijmolt legt uit: “Q&S overnemen is voor ons een logische stap. Ik geloof in Bricks en Clicks. We hebben nu alleen een showroom in Breukelen. De lokale showroom van Q&S is een begrip in de regio Meppen, Duitsland (vlak over de grens bij Emmen) en zelfs Noord Nederland. Wij wilden graag fysiek een locatie in Duitsland. De vestiging in Meppen trekt enorm veel mensen aan, het bestaat al 20 jaar. Ook is het voor ons interessant als afhaalpunt voor Duitse klanten. De Q&S webshops zijn bovendien voor hun geen focus en voor ons juist een mooie aanvulling om de Duitse markt uit te bouwen. De Q&S webshops en naam worden per direct omgezet naar Gadero."

Showroom

Vestigingsmanager Tino Hidding nam Q&S onlangs over van de oud eigenaren, hij vertelt: ,,Ik blijf met mijn salesteam focussen op de winkel in Meppen. De komende maanden gaan we 20.000m2 showroom geheel vernieuwen met nieuwe houten blokhutten, aluminium overkappingen en sierbestrating uit het assortiment van Gadero. Zo kunnen we Nederlandse en Duitse Gadero klanten hier prima verwelkomen. Wij focussen dus vooral op waar we goed in zijn, dat is lokale verkoop, Henk Jan houdt zicht bezig met online, een ideale verdeling.“

Blokhut en aluminium veranda specialist Q&S Gartendeco, opgericht door Manfred Specken en Joost Quispel, startte 20 jaar geleden. Het bedrijf werd bekend in Noord-Nederland en rond Meppen in Duitsland via acties in lokale kranten.

Vanaf januari 2020 wordt er hard gewerkt om de showroom in een nieuw jasje te steken. In onderstaande video ziet u een voorproefje van hoe wij onder andere blokhutten en overkappingen opbouwen. Wij breiden de showroom uit, want zo kunt u zoveel mogelijk inspiratie opdoen en een weloverwogen keuze maken. U bent altijd welkom om het showterrein te bekijken, bij voorkeur op afspraak.

 
Video: de uitbreiding van het showterrein van Gadero in Meppen