Metro Trommelsteen 20 x 5 x 7 cm Antraciet Tuinvisie

Productnummer: TV0203   |   Ook geschikt voor een oprit

Tijdelijk niet leverbaar Tijdelijk niet leverbaar

€ 26,00 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Metro Trommelsteen 20 x 5 x 7 cm Antraciet Tuinvisie

  • Betaalbare getrommelde stenen
  • Verkrijgbaar in verschillende maten & kleuren
  • Snelle levering
  • Vorstbestendig
  • Geen geïntegreerde afstandhouders

Metro Trommelsteen 20 x 5 x 7 cm Antraciet Tuinvisie

Antraciet en andere grijstinten in de tuin is een trend die zich nog steeds van nu is. De betaalbare Metro Trommelsteen 20 x 5 x 7 cm Antraciet van Tuinvisie past precies in binnen deze trend. De betonklinkers in waalformaat zijn getrommeld. Dit houdt in dat de stenen iets wat rondere vormen heeft doordat ze machinaal zijn verouderd. Dit type getrommelde betonklinkers komen het best tot zijn recht in tuinen met een romantisch tintje of in historische tuinen zoals stadstuinen.

De getrommelde betonklinkers antraciet zijn stroef geproduceerd. Het voordeel hiervan is dat uw bestrating niet snel glad is. De Metro Trommelsteen serie bestaat uit 6 fraaie kleuren. Het is dus ook mogelijk om kleuren te combineren om zo een uniek stukje bestrating in uw tuin te leggen. Met ons handige stappenplan moet dit zeker lukken.

Metro Trommelsteen 20 x 5 x 7 cm Antraciet kopen

U koopt de Metro Trommelsteen 20 x 5 x 7 cm Antraciet van Tuinvisie per vierkante meter. Per vierkante meter krijgt u 100 stenen. Bestel de waalformaat Metro Trommelsteen Antraciet van Tuinvisie samen met het benodigde toebehoren zoals zand en opsluitbanden. Wij bezorgen uw nieuwe getrommelde stenen binnen 5 werkdagen.

 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Budgetvriendelijke keuze Metro trommelsteen antraciet 20x5x7cm Metro Trommelsteen 20 x 5 x 7 cm Antraciet Tuinvisie   |   Ook geschikt voor een oprit
€ 26,00 Per m2 incl. BTW