Logo Gadero
service

Mflor Argyll Fir PVC

De mooie Argyll Fir vloeren van mFLOR zijn prima geschikt voor zwaar huishoudelijk gebruik. Door de subtiele details van deze vloeren lijkt het net een echte houten vloer met alle voordelen die PVC u kan bieden. De vloeren zijn makkelijk te reinigen en dus onderhoudsarm.

Doordat deze vloeren ook goed te combineren zijn met zowel vloerverkoeling als vloerverwarming zijn het de ideale vloeren voor in huis. Ook in combinatie met een zeer energiezuinige vloerverwarming zijn deze vloeren geschikt. Met de mFLOR Argyll Fir heeft u een vloer die niet is te onderscheiden van echte houten vloeren, maar dan met de voordelen van PVC! 

Vloerspecialist Gadero bezorgt ook deze vloerdelen gratis bij u thuis. Daarnaast biedt mFLOR u nog eens een garantie van 15 jaar over deze vloerdelen. De vloeradviseurs van Gadero adviseren u om de PVC vloer te laten verlijmen door een specialist. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze PVC verlijm legservice. Heeft u nog enkele vragen over dit product of één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze vloerspecialisten.