Logo Gadero
service

Mflor Authentic Lake PVC

De Authentic Lake vloeren van mFLOR zijn uiterst geschikt voor zwaar huishoudelijk gebruik. Door de subtiele structuren van deze vloeren ziet het er niet alleen uit als een echte houten vloer, maar voelt het ook nog eens zo. Dit wordt In Register Embossing genoemd. De vloeren zijn makkelijk te reinigen en dus onderhoudsarm.

Doordat deze vloeren ook goed te combineren zijn met zowel vloerverkoeling als vloerverwarming zijn het de ideale vloeren voor in huis. Ook in combinatie met een zeer energiezuinige vloerverwarming zijn deze vloeren geschikt. De mFLOR PVC vloeren zijn allemaal geluiddempend en waterbestendig. Waar de Authentic Oak en Authentic Plank stroken hebben van 121,92 cm lang, zijn de stroken van Authentic Lake serie 150 cm lang. Dit zorgt voor een robuust en stoer uiterlijk. Met de mFLOR Authentic Lake heeft u een vloer die niet te onderscheiden is van echte houten vloeren, maar dan met de voordelen van PVC! 

Vloerspecialist Gadero bezorgt ook deze vloerdelen gratis bij u thuis. Daarnaast biedt mFLOR u nog eens een garantie van 15 jaar bij huishoudelijk en 8 jaar bij industrieel gebruik over deze vloerdelen. De vloeradviseurs van Gadero adviseren u om de PVC vloer te laten verlijmen door een specialist. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze PVC verlijm legservice. Heeft u nog enkele vragen over dit product of één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze vloerspecialisten.