Logo Gadero
service

Mflor Bramber Chestnut PVC

Tegenwoordig zien wij een groeiende trend naar de vraag van grote, brede vloer delen. mFLOR speelt hier goed op in door met een PVC variant te komen. De Bramber Chestnut PVC vloeren zijn met een afmeting van 150 x 23 cm grote robuuste stroken. Deze stroken zorgen voor een stoer en oogstrelend oppervlak.

Dankzij de 0,55 mm toplaag kunt u lekker lang genieten van het mooie houten uiterlijk. Hierdoor is deze vloer uitermate geschikt voor zowel zwaar commercieel als licht industrieel gebruik. Zo kunt u uw kantoor of werkplaats voorzien van een sterke en stijlvolle PVC vloer. Wat deze PVC vloeren typeert is het feit dat ze zeer waterbestendig zijn en dus ook in vochtige ruimtes zoals een badkamer of keuken gelegd kunnen worden. Ook is het leggen op vloerverwarming- of koeling geen enkel probleem. Deze aantrekkelijk geprijsde vloerdelen zijn te verkrijgen in 5 opvallende kleuren. Van warm bruin eiken naar industriële grijze dessin's. Bent u in een creatieve bui? Combineer dan verschillende kleuren uit deze serie om een eigentijdse, unieke vloer met een sloophout uiterlijk te creëeren. Kortom, met deze mFLOR vloeren haalt u een kwalitatief hoge vloer in huis of werkruimte, in een mooi en veilig PVC jasje. 

Vloerspecialist Gadero bezorgt ook deze vloerdelen gratis bij u thuis. Daarnaast biedt mFLOR u nog eens een garantie van 15 jaar over deze vloerdelen. De vloeradviseurs van Gadero adviseren u om de PVC vloer te laten verlijmen door een specialist. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze PVC legservice. Heeft u nog enkele vragen over dit product of één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze vloerspecialisten.