Logo Gadero
service

Mflor Broad Leaf PVC

Dit duurzame PVC van mFLOR in zes verschillende kleuren is ontzettend populair. Deze kleuren herkent u misschien uit de Parva Plus serie van mFLOR. Deze bredere delen hebben exact hetzelfde dessin als de Parva Plus. Dit maakt een combinatie van verschillende kleuren en afmetingen mogelijk.

mFLOR kenmerkt zich door uiterst sterke PVC delen te produceren zonder weekmakers. Dit PVC zou een kind bij wijze van spreken zo in de mond kunnen stoppen zonder dat er schadelijke stoffen vrijkomen. Om deze reden ontvangt mFLOR ook hetzelfde keurmerk als dat van kunststof kinder speelgoed. In een huishouden met kinderen is dit wel een fijne gedachte. Ook deze PVC vloeren van mFLOR zijn uitgerust met een sterke Polyurethaan beschermlaag en een 0,55 mm slijtlaag. Hierdoor kan mFLOR 15 jaar garantie bij huishoudelijk gebruik en 8 jaar bij projectmatig gebruik bieden. 

Deze mFLOR vloerdelen zijn helemaal waterdicht en uitermate geschikt voor vloerverkoeling en vloerverwarming. Wij bezorgen deze vloerdelen gratis bij u aan huis. Heeft u vragen of opmerking neem dan gerust contact op met onze klantenservice. De vloerspecialisten van ons staan u graag te woord. Omdat het egaliseren van de ondergrond enige expertise vereist adviseren wij om gebruik te maken van ervaren vakmensen. Via de Gadero Legservice bieden wij verschillende voordelige mogelijkheden.