Logo Gadero
service

Mflor Estrich Stone PVC

De PVC fabrikant mFLOR heeft weer alles uit de kast getrokken met deze Estrich Stone serie. Wilt u een piekfijn industrieel design creëen? Met deze stenen collectie van mFLOR is dat kinderspel. De Estrich Stone serie is weer van uitermate hoge kwalitiet PVC en ziet er levensecht uit. Een stenen vloer nabootsen wordt met deze serie mogelijk.

De PVC Estrich Stone tegels zijn waterbestendig gemaakt en kan prima worden gedweild. mFLOR kenmerkt deze serie met de royale afmetingen van 60,96 x 60,96 x 0,25 cm. Het PVC van mFLOR is door de jaren heen bekroont met verschillende internationale keurmerken zoals het Eurofins Indoor Air Comfort Gold en REACH. mFLOR staat hiermee garant voor de hoogste kwaliteit op het gebied van luchtkwaliteit en binnenklimaat. Met het REACH keurmerk tonen ze aan dat er geen chemicaliën die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid of het milieu verwerkt zijn. Dit keurmerk wordt vaak toegepast op producten met een verhoogd risico zoals kinderspeelgoed of verzorgingsartikelen. mFLOR draagt dus bij een gezonde en veilige woon- werkomgeving. Dat is toch wel een veilige gedachte. 

Wilt u meer informatie weten over deze prachtige PVC tegels met stenen design? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan elke werkdag voor u klaar. Aangezien dit 'Glue Down' PVC is, moet het dus verlijmd worden geplaatst. Hierdoor moet de ondergrond/draagvloer egaal zijn. Dit wordt vaak met egaline gedaan, dit hele proces is nog een aardige klus. Daarom raden wij aan om gebruik te maken van ervaren vakmensen. Via de Gadero Legservice bieden wij u verschillende voordelige mogelijkheden.