Logo Gadero
service

Mflor Nuance PVC

De Nuance, de nieuwe duurzame PVC tegel serie van het bekende merk mFLOR. Het merk staat al een tijd bekend om de hoge kwaliteit gecombineerd met de fijne dessins. De PVC tegels zijn eco-vriendelijk geproduceerd zonder weekmakers.

Deze serie behoort tot de 25-05 collectie van mFLOR wat eigenlijk staat voor de kenmerken van de tegels, deze tegels zijn namelijk 2,5 mm dik en in combinatie met de 0,55 mm slijtlaag van polyurethaan kunnen deze tegels enorm veel loopactiveit verdragen. Deze tegels hebben een afmeting van 91,44 x 45,72 cm en zijn verkrijgbaar in 6 uiteenlopende kleuren. Van warm bruin naar industrieel grijs wit. Dit maakt de tegels zeer veelzijdig. Deze tegels zijn in deze dessins dus zeer goed te plaatsen in verschillende soorten woonstijlen. Met de mFLOR voegstrips/decorstrips is er de mogelijkhied om voegen te laten plaatsen op deze tegels om een zeer realistisch beeld te creëeren. Zeker bij een tegel vloer krijgen de tegels een echte stenen uiterlijk.  

Mflor Nuance PVC reinigen

Wilt u zo lang mogelijk genieten van een sterk vet en vuil vrij oppervlak? Reinig het dan af en toe met en PU reiniger. Zo blijft het PVC langer mooi. Op deze tegels zit 15 jaar garantie bij huishoudelijk en 8 jaar garantie bij projectmatig gebruik. Deze tegels zijn van uitermate hoge kwaliteit en is daarom ook te vinden op verschillende plekken zoals fitnesscentra's, zorginstellingen, horecagelegenheden en natuurlijk vele woonhuizen. Wij bezorgen deze vloertegels gratis bij u aan huis. De vloeradviseurs van Gadero adviseren u om de PVC vloer te laten verlijmen door een specialist. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze PVC verlijm legservice. Heeft u nog enkele vragen over dit product of één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze vloerspecialisten.