mFLOR Parva Parquet Visgraat PVC Vloer - Adger Oak 22,86 x 7,62 cm

Productnummer: FL-3334 Geen weekmakers   |   Geschikt voor vloerverwarming

€ 40,45 Per m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van mFLOR Parva Parquet Visgraat PVC Vloer - Adger Oak 22,86 x 7,62 cm

  • Geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling
  • Fantastische legmogelijkheden
  • Prettig loopgeluid
  • Kindvriendelijk materiaal

mFLOR Parva Parquet Visgraat PVC Vloer - Adger Oak 22,86 x 7,62 cm

mFLOR Parva Parquet Visgraat PVC Vloeren - Adger Oak 46288

De mFLOR PVC Vloer Parva Parquet in de kleur Adger Oak maakt visgraat verkrijgbaar in een zeer mooie PVC variant! De donkerbruine kleur maakt de vloer in deze traditionele visgraat afmeting van 22,86 x 7,62 cm zeer populair. De subtiele details zorgen voor een oogstrelend stukje vloer. Aangezien de visgraat stroken niet zijn voorzien van een verbinding en verlijmd worden gelegd, zijn talloze legpagtronen mogelijk. Bij Gadero wordt uw Mflor visgraat PVC vloer gratis bij u thuis bezorgd! 

De Adger Oak kleur uit de mFLOR Parva Parquet collectie is dankzij een erg sterke polyurethaan beschermlaag erg slijtvast. De sterke toplaag van 0,55 mm is extra dik aangebracht. U ontvangt daarom ook een garantie van maar liefst 15 jaar op het mFLOR visgraat PVC. Deze vloer is voorzien van 4V groeven rondom de plank. Dit zorgt ervoor dat elke plank afzonderlijk wordt benadrukt. Bovendien is deze vloer zeer onderhoudsarm. De mFLOR PVC stroken worden standaard milieuvriendelijk en zonder weekmakers geproduceerd. Zo kunt u met een gerust hart deze schone en verantwoorde vloer in huis halen. 

Het mFLOR Parva Parquet Adger Oak is uitermate geschikt voor licht industrieel gebruik en kan zelfs goed tegen het zwaardere commerciële gebruik! Gaat u als particulier deze vloer in uw woon- of slaapkamer aanleggen? Dan bent u dus verzekerd van een buitengewoon krasbestendige vloer die een leven lang meegaat. Wist u dat er een grotere band/kantplank beschikbaar is om rondom het Parva Parquet visgraat te leggen? Zo is er de mogelijkheid een echte klassieke visgraat vloer te leggen met het ultra sterke PVC van mFLOR. Heeft u hulp nodig met het leggen van deze vloer? Kijk dan even bij onze legservice!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
mFLOR Parva Parquet Visgraat PVC Vloeren - Adger Oak 22,86 x 7,62 cm mFLOR Parva Parquet Visgraat PVC Adger Oak 22,86 x 7,62 cm Geen weekmakers   |   Geschikt voor vloerverwarming Ruim op voorraad
€ 40,45 Per m2 incl. btw

Laatst bekeken door u