mFLOR Parva Parquet Visgraat PVC Vloer - Dodona Oak 22,86 x 7,62 cm

Productnummer: FL-3332 Zeer sterk PVC   |   Onderhoudsvriendelijk

€ 40,45 Per m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van mFLOR Parva Parquet Visgraat PVC Vloer - Dodona Oak 22,86 x 7,62 cm

  • Geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling
  • Modieus visgraat patroon
  • Polyurethaan beschermlaag
  • Geschikt voor zwaar projectmatig gebruik

mFLOR Parva Parquet Visgraat PVC Vloer - Dodona Oak 22,86 x 7,62 cm

mFLOR Parva Parquet Visgraat PVC Vloer - Dodona Oak 46283

De mFLOR PVC Vloer Parva Parquet in de kleur Dodona Oak maakt visgraat beschikbaar in een PVC variant! De mooie lichte kleur maakt deze vloer in deze traditionele visgraat afmeting van 22,86 x 7,62 cm zeer populair. De prachtige en subtiele details zorgen voor een ongekend realistisch resultaat. Omdat de visgraat stroken niet zijn voorzien van een verbinding en verlijmd worden gelegd, zijn er vele andere legpatronen mogelijk. Een blok of zigzag motief is zeker niet uitgesloten. Gadero bezorgd uw Mflor visgraat PVC vloer gratis aan huis! 

De Dodona Oak kleur uit deze mFLOR Parva Parquet serie is voorzien van een uitermate sterke polyurethaan beschermlaag. Door deze behandeling is de vloer enorm slijtvast. De sterke slijtlaag is 0,55 mm dik en gaat dus jaren mee! Hierdoor durven wij een garantie aan te bieden van maar liefst 15 jaar op het mFLOR visgraat PVC. Rondom de planken zijn de randen afgeschuind waardoor elke afzonderlijke plank nog wordt geaccentureerd in een frisse lichte kleur. Bovendien wordt mFLOR standaard milieuvriendelijk en zonder weekmakers geproduceerd. Zo biedt mFLOR een verantwoord binnenmilieu. Het dessin van de mFLOR Authentic Oak Chinkapin is te combineren met deze voor een eventuele kant/bandplank.

Het mFLOR Parva Parquet Dodona Oak is zeer geschikt voor licht industrieel gebruik en is zelfs opgewassen tegen het zwaardere commerciële gebruik! Gaat u als particulier deze vloer in uw woonkamer leggen? Dan bent u dus verzekerd van een enorm krasbestendige vloer die een leven lang meegaat.  Zo is het mogelijk een echte traditionele visgraat parketvloer te leggen met het mFLOR Parva Parquet. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
mFLOR Parva Parquet Visgraat PVC Vloeren - Dodona Oak 22,86 x 7,62 cm mFLOR Parva Parquet Visgraat PVC Dodona Oak 22,86 x 7,62 cm Zeer sterk PVC   |   Onderhoudsvriendelijk Ruim op voorraad
€ 40,45 Per m2 incl. btw

Laatst bekeken door u