mFLOR Parva Parquet Visgraat PVC Vloer - Jurupa Oak 22,86 x 7,62 cm

Productnummer: FL-3333 15 jaar garantie   |   Waterbestendig

€ 40,45 Per m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van mFLOR Parva Parquet Visgraat PVC Vloer - Jurupa Oak 22,86 x 7,62 cm

  • Geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling
  • Klassiek visgraat dessin
  • Ijzersterke polyurethaan beschermlaag
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Het verlijmen is een complex karwei

mFLOR Parva Parquet Visgraat PVC Vloer - Jurupa Oak 22,86 x 7,62 cm

mFLOR Parva Parquet Visgraat PVC Vloer - Jurupa Oak 46284

De mFLOR PVC Vloer Parva Parquet in de kleur Jurupa Oak maakt visgraat nu ook in PVC beschikbaar! De mooie levendige bruine kleur maakt de vloer in deze traditionele visgraat afmeting van 22,86 x 7,62 cm zeer populair. De prachtige details zorgen voor een oogstrelend resultaat. De visgraat stroken worden verlijmd gelegd, omdat ze niet zijn voorzien van een verbinding. Hierdoor zijn er vele legpagtronen mogelijk. Aangezien het leggen van een visgraat vloer een lastige klus is, raden wij ten zeerste aan om gebruik te maken van vakmensen, hierin is onze legservice een uitkomst. Bij Gadero wordt uw Mflor visgraat PVC vloer gratis aan huis bezorgd! 

De Jurupa Oak kleur uit de mFLOR Parva Parquet collectie is voorzien van een exta dikke slijtlaag van maar liefst 0,55 mm. Dit in combinatie met een sterke polyurethaan beschermlaag is de vloer enorm slijtvast. U krijgt dan ook een garantie van 15 jaar op het mFLOR visgraat PVC. Door de v-groeven aan zowel de lange als de korte zijde wordt elke plank nog eens benadrukt. Dit draagt bij aan een natuurgetrouw uiterlijk. Daarnaast wordt mFLOR standaard milieuvriendelijk en zonder weekmakers geproduceerd. Zo bent u verzekerd van een verantwoord en gezonde leefomgeving. 

Het mFLOR Parva Parquet Jurupa Oak is zeer geschikt voor licht industrieel gebruik en is zelfs bestand tegen het zwaardere commerciële gebruik! Gaat u als particulier deze vloer in uw woon- of slaapkamer leggen? Dan bent u dus verzekerd van een enorm krasbestendige vloer die een leven lang meegaat. Wist u dat er een grotere band/kantplank beschikbaar is om rondom het Parva Parquet visgraat te leggen? Deze kleur is namelijk te combineren met mFLOR Authentic Oak Tanoak. Zo is er de mogelijkheid een echte traditionele visgraat parketvloer te leggen met het mFLOR Parva Parquet. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
mFLOR Parva Parquet Visgraat PVC Vloeren - Jurupa Oak 22,86 x 7,62 cm mFLOR Parva Parquet Visgraat PVC Jurupa Oak 22,86 x 7,62 cm 15 jaar garantie   |   Waterbestendig Ruim op voorraad
€ 40,45 Per m2 incl. btw

Laatst bekeken door u