mFLOR Parva Parquet Visgraat PVC Vloer - Perun Oak 22,86 x 7,62 cm

Productnummer: FL-3330 15 jaar garantie   |   Geschikt voor vloerverwarming

€ 40,45 Per m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van mFLOR Parva Parquet Visgraat PVC Vloer - Perun Oak 22,86 x 7,62 cm

  • Uitermate Geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling
  • Traditioneel visgraat patroon
  • Polyurethaan beschermlaag
  • Geschikt voor zwaar projectmatig gebruik

mFLOR Parva Parquet Visgraat PVC Vloer - Perun Oak 22,86 x 7,62 cm

mFLOR Parva Parquet Visgraat PVC Vloer - Perun Oak 46281

De mFLOR PVC Vloer Parva Parquet in de kleur Perun Oak maakt een visgraat patroon vloer beschikbaar in een PVC variant! De trendy patroon vloeren zijn in deze traditionele visgraat afmeting van 22,86 x 7,62 cm zeer populair dankzij de unieke specificaties die dit visgraat bevat. De stijlvolle grijsbruine kleur zorgt voor een prachtig realistisch resultaat. Daarnaast is deze veelzijdige kleur zeer populair voor woningen met een moderne of klassieke inrichting. Omdat de visgraat stroken niet zijn voorzien van een verbinding en verlijmd worden gelegd zijn de legmogelijkheden eindeloos. Bij Gadero wordt uw Mflor visgraat PVC vloer gratis aan huis bezorgd! 

U krijgt een garantie van 15 jaar op het mFLOR visgraat PVC. Deze garantie kan u worden aangeboden doordat de Perun Oak kleur uit de mFLOR Parva Parquet collectie is voorzien van een ijzersterke polyurethaan beschermlaag. Dankzij de extra dikke 0,55 mm dikke slijtlaag is dit PVC zeer slijtvast en gaat de vloer extra lang mee! Om iedere plank nog eens op een subtiele wijze te benadrukken in het totale vloeroppervlak is er een kleine afgeschuinde rand rondom de Parva plank aangebracht. Dit geeft het mFLOR visgraat PVC een extra natuurgetrouwe uitstraling. Bovendien wordt mFLOR standaard milieuvriendelijk en zonder weekmakers geproduceerd. Zo bent u niet alleen verzekerd van een echte PVC visgraat design vloer maar ook een gezond binnenmilieu!

Het mFLOR Parva Parquet Perun Oak is zowel geschikt voor zeer zwaar commercieel gebruik als licht industrieel! Gaat u als particulier deze vloer in uw woonkamer leggen? Houdt er rekening mee dat het leggen van een visgraat patroon vloer en het verlijmen van PVC zeer specialistische klussen zijn. Wij adviseren dan ook ten alle tijden een specialist in te schakelen. Eventueel kunt u de vloer laten leggen door gebruik te maken van onze legservice. Wist u dat er ook een grotere band/kantplank beschikbaar is om rondom het Parva Parquet visgraat te leggen? Zo is het mogelijk een echte traditionele visgraat parketvloer te leggen bestaand uit zeer geavanceerd PVC. Dit alles wordt mogelijk gemaakt met het mFLOR Parva Parquet. Heeft u nog enkele vragen over deze visgraat vloer? Neem gerust telefonisch of per mail contact op met onze vloeradviseurs. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
mFLOR Parva Parquet Visgraat PVC Vloer - Perun Oak 22,86 x 7,62 cm mFLOR Parva Parquet Visgraat PVC Perun Oak 22,86 x 7,62 cm 15 jaar garantie   |   Geschikt voor vloerverwarming Ruim op voorraad
€ 40,45 Per m2 incl. btw

Laatst bekeken door u