mFLOR Parva Parquet Visgraat PVC Vloer - Thors Oak 22,86 x 7,62 cm

Productnummer: FL-3331 15 jaar garantie   |   Geschikt voor vloerverwarming

€ 40,45 Per m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van mFLOR Parva Parquet Visgraat PVC Vloer - Thors Oak 22,86 x 7,62 cm

  • Geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling
  • Traditioneel visgraat patroon
  • Polyurethaan beschermlaag
  • Geschikt voor zwaar projectmatig gebruik
  • Het leggen kan een ingewikkeld karwei zijn

mFLOR Parva Parquet Visgraat PVC Vloer - Thors Oak 22,86 x 7,62 cm

mFLOR Parva Parquet Visgraat PVC Vloer - Thors Oak 46282

De mFLOR PVC Vloer Parva Parquet in de kleur Thors Oak maakt visgraat beschikbaar in een PVC variant! De trendy patroon vloeren zijn in deze traditionele visgraat afmeting van 22,86 x 7,62 cm zeer populair. De warme bruine kleur zorgt voor een prachtig realistisch resultaat. Daar de visgraat stroken niet zijn voorzien van een verbinding en verlijmd worden gelegd behoren ook andere legpatronen tot de mogelijkheden. Bij Gadero wordt uw Mflor visgraat PVC vloer gratis aan huis bezorgd! 

De Thors Oak kleur uit de mFLOR Parva Parquet collectie is voorzien van een ijzersterke polyurethaan beschermlaag. Dit maakt de vloer uitermate slijtvast. De 0,55 mm slijtlaag is extra dik en gaat dus jaren mee! U krijgt dan ook een garantie van 15 jaar op het mFLOR visgraat PVC. De afgeschuinde randen rondom de Parva plank benadrukken het plankformaat nog eens in de bruine patroon vloer. Bovendien wordt mFLOR standaard milieuvriendelijk en zonder weekmakers geproduceerd. Zo bent u verzekerd van een gezond binnenmilieu! 

Het mFLOR Parva Parquet Thors Oak is zowel geschikt voor zeer zwaar commercieel gebruik als licht industrieel! Gaat u als particulier deze vloer in uw woonkamer leggen? Dan bent u dus verzekerd van een uiterst krasbestendige vloer die een leven lang meegaat. Zo is het mogelijk een echte traditionele visgraat parketvloer te leggen met het mFLOR Parva Parquet. Dit dessin is te combineren met de mFLOR Authentic Oak Water Oak voor een eventuele bandplank. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
mFLOR Parva Parquet Visgraat PVC - Thors Oak 22,86 x 7,62 cm mFLOR Parva Parquet Visgraat PVC Thors Oak 22,86 x 7,62 cm 15 jaar garantie   |   Geschikt voor vloerverwarming Ruim op voorraad
€ 40,45 Per m2 incl. btw

Laatst bekeken door u