Logo Gadero
service

Mflor Parva Parquet Visgraat PVC

Met de Parva Parquet serie richt mFLOR zich niet alleen op de particuliere, maar ook op de commerciële gebruikers. De vloeren beschikken over een hoge slijtvastheid en zijn daarom perfect opgewassen tegen het intensieve loopgebruik. Daarom biedt mFLOR standaard tot 15 jaar garantie.

Bovendien zijn de vloeren van mFLOR geschikt voor zowel vloerververwarming als vloerverkoeling. Door het eco-vriendelijke productieproces zijn deze vloeren vrij van weekmakers en gerecyclede materialen wat deze serie zeer aantrekkelijk maakt. Ook dit PVC moet worden geplaatst op een volledig vlakke en egale ondergrond. We raden dan ook aan bij visgraat PVC altijd gebruik te maken van ervaren vakmensen. Hiervoor kunt u de Gadero Legservice gebruiken.

Dankzij het unieke formaat zijn de stroken in verschillende motieven te leggen. Het klassieke visgraatmotief is veruit de populairste, maar een zigzag of een baksteenmotief is zeker niet uitgesloten. Op deze manier kan iedereen een unieke en eigen vloer ontwerpen.  De Parva Parquet  serie van mFLOR is te verkrijgen in 6 schitterende kleuren. Van strakke en modieuze witte en grijze kleuren naar warme eiken gekleurde PVC vloeren.

mFLOR PVC vloeren bij Gadero tegen de laagste prijs & Gratis aan huis bezorgd!