mFLOR Parva Plus Visgraat PVC Vloer - Dark Sycamore 60,96 cm x 11,43 cm

Productnummer: FL-3336 15 jaar garantie   |   Geschikt voor vloerverwarming

Adviesprijs
€ 50,95 € 45,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van mFLOR Parva Plus Visgraat PVC Vloer - Dark Sycamore 60,96 cm x 11,43 cm

  • Uitermate geschikt voor vloerverkoeling als vloerverwarming
  • Geschikt voor zwaar projectmatig gebruik en licht industrieel gebruik
  • Zeer onderhoudsvriendelijk
  • Polyurethaan beschermlaag

mFLOR Parva Plus Visgraat PVC Vloer - Dark Sycamore 60,96 cm x 11,43 cm

mFLOR Parva Plus Visgraat PVC Vloer - Dark Sycamore 40813

De Parva Plus vloerdelen van mFLOR zijn fantastische stroken voor een visgraat motief. De kleur Dark Sycamore kleur zorgt voor een klassieke afwerking. De grote afmeting van 60,96 x 11,43 cm zorgt voor een robuust uiterlijk. Dankzij de stijvolle bruine kleur zijn deze delen perfect voor een tijdloze wooninrichting. Doordat de stroken niet zijn voorzien van een verbinding worden deze delen verlijmd gelegd. Hierdoor is het leggen van deze vloer een specialisische klus. Wij raden u dan ook aan om gebruik te maken van proffesionals. Middels de legservice van Gadero bieden wij hier verschillende oplossingen in. 

De Dark Sycamore kleur uit de mFLOR Parva Plus collectie is voorzien van een ijzersterke polyurethaan beschermlaag. Dit maakt de vloer zeer slijtvast. De 0,55 mm slijtlaag is extra dik en gaat dus jaren mee! U krijgt dan ook een garantie van 15 jaar op het mFLOR visgraat PVC. De afgeschuinde randen rondom de Parva Plus plank benadrukken het plankformaat nog eens in de bruine vloer. Bovendien wordt mFLOR standaard milieuvriendelijk en zonder weekmakers geproduceerd. Zo bent u verzekerd van een modieus en gezond binnenmilieu! Overigens zijn de vloeren 100% waterbestendig en zijn hierdoor zeer onderhoudsvriendelijk.

Het mFLOR Parva Plus Dark Sycamore 40813 is zowel geschikt voor zeer zwaar commercieel gebruik als licht industrieel! Gaat u als particulier deze vloer in uw woonkamer leggen? Dan bent u dus verzekerd van een uiterst krasbestendige vloer die een leven lang meegaat. De mFLOR Parva Plus serie maakt het mogelijk een echte traditionele visgraat vloer te leggen. Wilt u uw vloer echt afmaken? Kies dan voor een borderrand. Deze zijn te verkrijgen in exact hetzelfde design, namelijk de mFLOR Broad Leaf Dark Sycamore 40813.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
mFLOR Parva Plus Dark Sycamore Perspective mFLOR Parva Plus Visgraat PVC Dark Sycamore 60,96 x 11,43 x 0,25 cm 15 jaar garantie   |   Geschikt voor vloerverwarming Op voorraad
€ 45,95 Per m2 incl. BTW