mFLOR Parva Plus Visgraat PVC Vloer - Light Sycamore 60,96 cm x 11,43 cm

Productnummer: FL-3338 15 jaar garantie   |   Geschikt voor vloerverwarming

€ 45,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van mFLOR Parva Plus Visgraat PVC Vloer - Light Sycamore 60,96 cm x 11,43 cm

  • Polyurethaan beschermlaag
  • Afgeschuinde randen
  • Uitermate geschikt voor vloerverkoeling als vloerverwarming
  • Makkelijk te reinigen

mFLOR Parva Plus Visgraat PVC Vloer - Light Sycamore 60,96 cm x 11,43 cm

mFLOR Parva Plus Visgraat PVC Vloer - Light Sycamore 40810

De mFLOR PVC Vloer Parva Plus in de mooie Light Sycamore kleur maakt visgraat beschikbaar in een PVC variant! De modieuze vloeren zijn in deze traditionele visgraat afmeting van 60,96 x 11,43 cm erg geliefd. De stijlvolle beige kleur zorgt voor een uniek resultaat. Daar de visgraat stroken niet zijn voorzien van een verbinding en verlijmd gelegd worden, zijn de legmogelijkheden ongelimiteerd. Bij Houthandel Gadero wordt uw mFLOR visgraat PVC vloer gratis bij u thuis bezorgd!

De Light Sycamore kleur uit de mFLOR Parva Plus collectie is voorzien van een zeer duurzame polyurethaan beschermlaag. Dit maakt de vloer uiterst slijtvast. De 0,55 mm slijtlaag is extra dik en gaat dus jaren mee! U krijgt dan ook een garantie van 15 jaar op het mFLOR visgraat PVC. De afgeschuinde randen rondom de Parva plank accentueren het plankformaat nog eens in de beige kleur. Deze unieke vloer is overigens ook nog eens onderhoudsvriendelijk. Bovendien wordt mFLOR standaard milieuvriendelijk en zonder weekmakers geproduceerd. Zo bent u verzekerd van een modieus en gezond binnenmilieu!

Het mFLOR Parva Plus Light Sycamore 40810 is zowel geschikt voor zeer zwaar commercieel gebruik als licht industrieel! Gaat u als particulier deze vloer in uw woonkamer leggen? Dan bent u dus verzekerd van een uiterst krasbestendige vloer die een leven lang meegaat. De mFLOR Parva Plus serie maakt het mogelijk een echte traditionele visgraat vloer in PVC te leggen. Houd in gedachten dat het leggen van een visgraat vloer een gecompliceerde klus is. Wij bieden u middels de legservice een helpende hand aan. Wist u dat mFLOR voor deze vloer ook een borderrand beschikbaar heeft? De Broad Leaf Light Sycamore in precies hetzelfde dessin zorgt voor deze mogelijkheid. 


Vragen & antwoorden over dit product

Ik heb een vraag over mFLOR Parva Plus Visgraat PVC Vloer - Light Sycamore 60,96 cm x 11,43 cm. Wat is de pakinhoud van deze pvc vloer?

U besteld bij ons eenvoudig het benodigde aantal vierkante meters. Houdt hierbij rekening met 10% snijverlies bovenop het vloeroppervlak voor dit visgraat PVC. Wij ronden de m2 bestelling af in uw voordeel naar pakeenheden waardoor u altijd een aantal m2 van ons gratis ontvangt. 

Wat zou de prijs van 190 m2 parva plus warm sycamore zonder de leg service?

De vierkante meter prijs van de Parva Plus Warm Sycamore is €41,95. Dit kunt u vermenigvuldigen met het aantal benodigde vierkante meters. 

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
mFLOR Parva Plus Visgraat PVC - Light Sycamore 40810 Perspective mFLOR Parva Plus Visgraat PVC Vloer - Light Sycamore 60,96 cm x 11,43 cm 15 jaar garantie   |   Geschikt voor vloerverwarming Op voorraad
€ 45,95 Per m2 incl. BTW