mFLOR Parva Plus Visgraat PVC Vloer - Smoky Sycamore 60,96 cm x 11,43 cm

Productnummer: FL-3340 15 jaar garantie   |   Geschikt voor vloerverwarming

Adviesprijs
€ 50,95 € 45,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van mFLOR Parva Plus Visgraat PVC Vloer - Smoky Sycamore 60,96 cm x 11,43 cm

  • Brede stroken
  • Makkelijk te reinigen
  • Uiterst sterke vloer
  • Aangenaam loopgeluid

mFLOR Parva Plus Visgraat PVC Vloer - Smoky Sycamore 60,96 cm x 11,43 cm

mFLOR Parva Plus Visgraat PVC Vloer - Smoky Sycamore 40817

De mFLOR PVC Vloer Parva Plus in de kleur Smoky Sycamore maakt visgraat verkrijgbaar in een PVC uitvoering! De trendy patroon vloeren zijn in deze grote visgraat afmeting van 60,96 x 11,43 cm erg populair. De stijlvolle bruin grijze kleur zorgt voor een oogstrelend resultaat. Aangezien de visgraat stroken niet zijn voorzien van een verbinding en verlijmd worden gelegd zijn er verschillende motieven beschikbaar. Houd er rekening mee dat het leggen van visgraat vloer een specialistische klus is. Bij houthandel Gadero wordt uw Mflor visgraat PVC vloer gratis aan huis bezorgd!

De Smoky Sycamore kleur uit de mFLOR Parva Plus collectie is voorzien van een uitermate sterke polyurethaan beschermlaag. Dit maakt de vloer zeer slijtvast. De 0,55 mm slijtlaag is extra dik en gaat dus jaren mee! U krijgt dan ook een garantie van 15 jaar op het mFLOR visgraat PVC. De afgeschuinde randen rondom de volledige Parva plank accentueert het plankformaat nog eens in de bruin grijze patroon vloer. Via de Broad Leaf serie biedt mFLOR diverse kleuren aan om te gebruiken als borderrand. Deze kunt u in een andere of precies dezelfde kleur bestellen. Daarnaast wordt mFLOR standaard eco-vriendelijk en zonder weekmakers geproduceerd. Zo bent u verzekerd van een gezond en veilig binnenmilieu!

Het mFLOR Parva Plus Smoky Sycamore 40817 is geschikt voor zwaar projectmatig en licht industrieel gebruik. Gaat u als particulier deze vloer in uw zitkamer leggen? Dan bent u dus verzekerd van een uiterst krasbestendige en duurzame vloer die een leven lang meegaat. Heeft u hulp nodig bij het leggen van deze vloer? Kijk dan even bij de Gadero legservice voor de mogelijkheden. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
mFLOR Parva Plus Visgraat PVC - Smoky Sycamore 40817 Perspective mFLOR Parva Plus Visgraat PVC Smoky Sycamore 60,96 x 11,43 x 0,25 cm 15 jaar garantie   |   Geschikt voor vloerverwarming Op voorraad
€ 45,95 Per m2 incl. BTW