Logo Gadero
service

Mflor Parva Plus Visgraat PVC

Parva Plus, de grote broer van Parva Parquet. De grote stroken geven een hoop creatieve vrijheid in deze mooie uitvoeringen. Dankzij de grotere stroken wordt de nadruk extra gelegd op een perfect gelegd patroon. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een zigzag of een klassiek visgraat patroon.

Net als de Parva Parquet serie zijn deze PVC vloeren ook gemaakt van duurzame materialen zonder weekmakers. De vloeren beschikken over een sterke slijtlaag waardoor de vloeren zijn opgewassen tegen intensief loopgebruik. mFLOR biedt dus niet voor niets standaard 15 jaar garantie. Bovendien zijn deze vloeren ook geschikt voor zowel vloerverwarming als vloerverkoeling. Met de bredere Broad Leaf panelen kunt u een borderrand rondom de Parva Plus leggen. Deze vloerdelen zijn voorzien van precies hetzelfde design. Uiteraard kunt u in een cratieve bui ook een andere kleur als rand toevoegen voor een opvallend resultaat.  Wilt u een mFLOR PVC vloer in huis halen? Dan raden wij ten zeerste de Gadero Legservice aan. Deze vloeren moeten namelijk worden geplaatst op een volledig vlakke en egale ondergrond. 

Mflor Parva Plus Visgraat PVC

Deze ijzersterke PVC vloeren van mFLOR bieden vele voordelen ten opzichte van andere vloersoorten. PVC vloeren zijn namelijk zeer waterbestendig en dus makkelijk te reinigen. Dankzij de flexibele materialen zijn deze PVC vloeren minder kwetsbaar dan bijvoorbeeld laminaat. Door de verschillende legmogelijkheden kan iedereen een unieke en eigen vloer ontwerpen. De Parva Plus serie van mFLOR is te verkrijgen in 6 schitterende kleuren. Van strakke en modieuze witte en grijze kleuren naar warme eiken gekleurde PVC vloeren. mFLOR PVC vloeren bij Gadero tegen de laagste prijs & Gratis aan huis bezorgd!