Logo Gadero
service

mFLOR PVC Vloer Argyll Fir Comerford 121.92 x 22.86 x 0.2 cm

Productnummer
FL3005-AFC
15 jaar garantie
Geschikt voor vloerverwarming
mflor_pvc_vloer_argyll_fir_comerford_75110_groot
mflor_pvc_vloer_argyll_fir_comerford_75170_detail
Per m2

33,75

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 7 werkdagen
Details
Lengte
121,92 cm
Breedte
22,86 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Duurzaam geproduceerd

  • Zacht loopgeluid

  • Waterbestendig

  • Geluiddempend

Specificaties

Houtsoort
PVC
Kleur
Bruin
Lengte
121,92 cm
Dikte
0,2 cm
Breedte
22,86 cm
Behandeling
Beschermd tegen slijtage
Geschikt voor vloerverwarming
Ja

mFLOR PVC Vloer Argyll Fir Comerford 121.92 x 22.86 x 0.2 cm

Zoekt u naar een kwalitatief hoogstaande PVC vloer met een natuurlijk houten design? Stop dan met zoeken! De >mFLOR PVC Vloer Argyll Fir Comerford 75170 121 x 22,86 x 0,2 cm is duurzaam geproduceerd en bevat geen schadelijke stoffen. Hierdoor wodt het gezonde binnenmilieu van u bedrijfspand of woning postitief beïnvloed. De slijtvaste stroken kunnen gemakkelijk worden schoon gehouden. De vloer is waterbestendig gemaakt. Dit zorgt ervoor dat de vloer gedweild kan worden en is toe te passen in vochtige ruimten. Denkt u hierbij aan de keuken of de badkamer.

Het A-merk mFLOR biedt u een garantie van 15 jaar over deze vloerdelen. De mFLOR PVC Vloer Argyll Fir Comerford is zeer geschikt om te gerbuiken in combinatie met bijvoorbeeld een vloerverwarming. Bij mFLOR dragen ze grote zorg voor uw gezondheid en veiligheid. Dit is één van de redenen dat bij deze vloerdelen sprake is van een ultra lage emissie. Dit maakt de vloer dusdanig veilig en gezond dat de PVC vloerdelen in dezelfde categorie worden geschaart als speelgoed dat kinderen in de mond kunnen doen. Dit PVC zal in een dergelijke situatie geen schade kunnen veroorzaken.

Gadero bezorgt ook deze PVC vloerdelen gratis bij u aan huis. De vloerspecialisten van Gadero adviseren u om een dergelijke PVC vloer te laten verlijmen door een vakman. U kunt hiervoor gebruik maken van onze >PVC verlijm legservice. Onder deze legservice valt het egaliseren van de ondervloer wat van zeer groot belang is bij het verlijmen van PVC. Wanneer dit niet op de juiste manier gebeurt kunnen er oneffenheden in de vloer ontstaan. Heeft u nog enkele vragen over dit product of één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze vloerspecialisten!