mFLOR PVC Vloer Argyll Fir Comerford 121.92 x 22.86 x 0.2 cm

Productnummer: FL3005-AFC 15 jaar garantie   |   Geschikt voor vloerverwarming

Informeer naar de actuele voorraad Gratis levering

€ 33,75 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van mFLOR PVC Vloer Argyll Fir Comerford 121.92 x 22.86 x 0.2 cm

  • Duurzaam geproduceerd
  • Zacht loopgeluid
  • Waterbestendig
  • Geluiddempend

mFLOR PVC Vloer Argyll Fir Comerford 121.92 x 22.86 x 0.2 cm

Zoekt u naar een kwalitatief hoogstaande PVC vloer met een natuurlijk houten design? Stop dan met zoeken! De mFLOR PVC Vloer Argyll Fir Comerford 75170 121 x 22,86 x 0,2 cm is duurzaam geproduceerd en bevat geen schadelijke stoffen. Hierdoor wodt het gezonde binnenmilieu van u bedrijfspand of woning postitief beïnvloed. De slijtvaste stroken kunnen gemakkelijk worden schoon gehouden. De vloer is waterbestendig gemaakt. Dit zorgt ervoor dat de vloer gedweild kan worden en is toe te passen in vochtige ruimten. Denkt u hierbij aan de keuken of de badkamer.

Het A-merk mFLOR biedt u een garantie van 15 jaar over deze vloerdelen. De mFLOR PVC Vloer Argyll Fir Comerford is zeer geschikt om te gerbuiken in combinatie met bijvoorbeeld een vloerverwarming. Bij mFLOR dragen ze grote zorg voor uw gezondheid en veiligheid. Dit is één van de redenen dat bij deze vloerdelen sprake is van een ultra lage emissie. Dit maakt de vloer dusdanig veilig en gezond dat de PVC vloerdelen in dezelfde categorie worden geschaart als speelgoed dat kinderen in de mond kunnen doen. Dit PVC zal in een dergelijke situatie geen schade kunnen veroorzaken. 

Gadero bezorgt ook deze PVC vloerdelen gratis bij u aan huis. De vloerspecialisten van Gadero adviseren u om een dergelijke PVC vloer te laten verlijmen door een vakman. U kunt hiervoor gebruik maken van onze PVC verlijm legservice. Onder deze legservice valt het egaliseren van de ondervloer wat van zeer groot belang is bij het verlijmen van PVC. Wanneer dit niet op de juiste manier gebeurt kunnen er oneffenheden in de vloer ontstaan. Heeft u nog enkele vragen over dit product of één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze vloerspecialisten!


Vragen & antwoorden over dit product

Kan ik deze pvc vloer lijmen op een kurken vloer?

Verlijmbaar PVC dient verlijmd te worden op een harde egale ondergrond. Wanneer dit niet het geval is kunnen oneffenheden in de bodem vloer ook oneffenheden veroorzaken in het verlijmde, zichtbare, vloeroppervlak. Ons advies is dus om deze vloer niet op een bodem vloer van kurk te verlijmen. Mocht u dit toch doen dan vervalt de fabrieksgarantie. 

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
mFLOR PVC Vloer Argyll Fir Comerfort 121,92 x 22,86 x 0,2 cm Groot mFLOR PVC Vloer Argyll Fir Comerford 121.92 x 22.86 x 0.2 cm 15 jaar garantie   |   Geschikt voor vloerverwarming Op voorraad
€ 33,75 Per m2 incl. BTW