mFLOR PVC Vloer Argyll Fir Glenmuir 121.92 x 22.86 x 0.2 cm

Productnummer: FL3005-AFGM Kindvriendelijk   |   Intense kleur

Adviesprijs
€ 37,95 € 33,75 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van mFLOR PVC Vloer Argyll Fir Glenmuir 121.92 x 22.86 x 0.2 cm

  • Waterbestendig
  • Voelbare houtstructuur
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Zeer comfortabel vloeroppervlak

mFLOR PVC Vloer Argyll Fir Glenmuir 121.92 x 22.86 x 0.2 cm

Houdt u van kwaliteit, duurzaamheid en een waanzinnige vloer? Kies dan voor de moderne mFLOR PVC Vloer Argyll Fir 75111 Glenmuir met afmetingen 121 x 22,86 x 0,2 cm. Deze vloer wordt uiterst duurzaam geproduceerd. Tijdens het productieproces worden de PVC stroken dusdanig geproduceerd dat de emissie van vluchtige organische stoffen ultra laag zijn. Dit zorgt voor een gezond binnenmilieu. De mFLOR vloerdelen zijn ook uitstekend te leggen in combinatie met een vloerverwarming en en vloerverkoeling. Dankzij de lage warmteweerstand van het PVC kunt u optimaal genieten van zowel uw vloer als verwarming.

De intense mFLOR PVC Vloer Argyll Fir 75111 Glenmuir vloerdelen zijn waterbestendig afgewerkt. Dit betekent dat deze verlijmbare vloer is te plaatsen in vochtige ruimten, denk hierbij aan een keuken of badkamer. De vloer kan gemakkelijk gereinigd worden door bijvoorbeeld even te dweilen of stof te wissen. Ook de slijtvastheid van de PVC stroken zorgen voor een hoge kwaliteit. Een vloer die geschikt is voor intensief loopgebruik. Het A-merk mFLOR biedt u daarom een garantie van 15 jaar op deze onderhoudsarme PVC vloer. 

De natuurgetrouwe uitstraling van de vloer zorgt er samen met het aangename zachte loopgeluid voor dat u maximaal kunt geniet van deze vloer. Vloerspecialist Gadero bezorgt deze vloerdelen gratis bij u thuis. De vloeradviseurs van Gadero adviseren u om de PVC vloer te laten verlijmen door een gespecialiseerde vakman. Het egaliseren van de ondervloer is een lastig karwei maar van zeer groot belang bij het verlijmen van PVC. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze PVC verlijm legservice. Heeft u nog enkele vragen over dit product of één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze vloerspecialisten. Zij staan elke werkdag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
mFLOR PVC Vloer Argyll Fir Glenmuir 121,92 x 22,86 x 0,2 cm Groot mFLOR PVC Vloer Argyll Fir Glenmuir 121,92 x 22,86 x 0,2 cm Kindvriendelijk   |   Intense kleur Op voorraad
€ 33,75 Per m2 incl. BTW