mFLOR PVC Vloer Argyll Fir Montrose 121.92 x 22.86 x 0.2 cm

Productnummer: FL3005-AFM Zacht loopgeluid   |   Geschikt voor vloerverwarming

Adviesprijs
€ 37,95 € 33,75 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van mFLOR PVC Vloer Argyll Fir Montrose 121.92 x 22.86 x 0.2 cm

  • Natuurlijke uitstraling
  • Geschikt voor keuken en badkamer
  • Onderhoudsarm

mFLOR PVC Vloer Argyll Fir Montrose 121.92 x 22.86 x 0.2 cm

Bent u van plan een PVC vloer aan te schaffen? Dan adviseren de vloerspecialisten van Gadero u de mFLOR PVC Vloer Argyll Fir 75115 Montrose met afmetingen 121 x 22,86 x 0,2 cm. Het donkergrijze hout design is voelbaar op het PVC. De PVC stroken worden zeer duurzaam geproduceerd en er worden strakke controles uitgevoerd op het productieproces. mFLOR controleerd de mate van de emissie van vluchtige organische stoffen en zorgt er te allen tijden voor dat dit zeer laag is. Op deze manier wordt de hoge kwaliteit en duurzaamheid die zorgen voor een gezond binnenmilieu gewaarbord. De mFLOR PVC vloerdelen zijn zonder problemen toepasbaar in combinatie met een vloerverwarming. 

De mFLOR PVC Vloer Argyll Fir 75115 Montrose vloerdelen zijn tijdens het productieproces waterbestendig gemaakt zodat deze vloer is te verlijmen in vochtige ruimten. De vloeren zijn zelfs zo waterbestendig dat deze zonder problemen gedweild kunnen worden. Hierdoor wordt het onderhouen van deze vloerdelen een peuleschil. De hoge slijtvastheid van de PVC stroken zorgt er daarnaast voor dat de look en het design na jaren intensief gebruik niet verdwijnt en biedt u maximaal gebruikersgenot. Als blijk van de kwaliteit biedt mFLOR u een garantie van 15 jaar op deze PVC vloer. 

De natuurlijke uitstraling van deze vloerdelen en het warme karakter van de vloer zorgen voor een comfortabel vloeroppervlak. Om dit nog eens extra te ondersteunen zijn de PVC voorzien van een loopgeluid dempende structuur. Vloerspecialist Gadero bezorgt ook deze vloerdelen gratis bij u aan huis. Onze vloeradviseurs adviseren om de PVC vloer te laten verlijmen door een specialist. Bij Gadero bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze PVC verlijm legservice. Heeft u nog enkele vragen over dit product of één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze vloerspecialisten.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
mFLOR PVC Vloer Argyll Fir Montrose 121,92 x 22,86 x 0,2 cm Groot mFLOR PVC Vloer Argyll Fir Montrose 121,92 x 22,86 x 0,2 cm Zacht loopgeluid   |   Geschikt voor vloerverwarming Op voorraad
€ 33,75 Per m2 incl. BTW