mFLOR PVC Vloer Argyll Fir Serrano 121.92 x 22.86 x 0.2 cm

Productnummer: FL3005-AFS Geschikt voor vloerverwarming   |   Slijtvast

Informeer naar de actuele voorraad Gratis levering

Adviesprijs
€ 37,95 € 33,75 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van mFLOR PVC Vloer Argyll Fir Serrano 121.92 x 22.86 x 0.2 cm

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Kindvriendelijk
  • Zeer sterk PVC
  • Veelzijdige vloer

mFLOR PVC Vloer Argyll Fir Serrano 121.92 x 22.86 x 0.2 cm

De mFLOR PVC Vloer Argyll Fir 75190 Serrano met afmetingen 121 x 22,86 x 0,2 cm is de vloer die uw woonruimte of bedrijfspand een klassieke look geeft. Echter is het tijdsloze design van de PVC stroken zeer gemakkelijk te onderhouden. Het verlijmde vloeroppervlak is zelfs te dweilen. Dit komt doordat de vloerdelen waterbestendig zijn gemaakt in de fabriek. De PVC stroken kunnen hierdoor ook gelegd worden in vochtige ruimten zoals de badkamer of de keuken. 

Tijdens de productie is uitsluitend gebruik gemaakt van duurzame materialen. Hierdoor is de emissie van vluchtige organische stoffen bij de mFLOR PVC Vloer Argyll Fir 75190 Serrano serie zeer laag. Dit ondersteunt een gezond binnenmillieu. Naast de ecologische voordelen biedt de vloer ook een hoge slijtvastheid. De PVC vloerdelen met vloerbare houtstructuur zorgen voor een zacht loopgeluid. Al met al een zeer comfortabele vloer die de voordelen van een houten of laminaat vloer combineert met de voordelen van PVC.

Vloerspecialist Gadero bezorgt ook deze vloerdelen gratis bij u thuis. Daarnaast biedt mFLOR u nog eens een garantie van 15 jaar over deze vloerdelen. Deze PVC stroken zijn ook uiterst geschikt om te gebruiken in combinatie met een vloerverwarming. De vloeradviseurs van Gadero adviseren u om de PVC vloer te laten verlijmen door een specialist. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze PVC verlijm legservice. Heeft u nog enkele vragen over dit product of één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze vloerspecialisten.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
mFLOR PVC Vloer Argyll Fir Serrano 121,92 x 22,86 x 0,2 cm Groot mFLOR PVC Vloer Argyll Fir Serrano 121,92 x 22,86 x 0,2 cm Geschikt voor vloerverwarming   |   Slijtvast Op voorraad
€ 33,75 Per m2 incl. BTW