Logo Gadero
service

mFLOR PVC Vloer Argyll Fir Serrano 121.92 x 22.86 x 0.2 cm

Productnummer
FL3005-AFS
Geschikt voor vloerverwarming
Slijtvast
mflor_pvc_vloer_argyll_fir_serrano_75190_groot
mflor_pvc_vloer_argyll_fir_serrano_75190_detail
Per m2

33,75

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
121,92 cm
Breedte
22,86 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Onderhoudsvriendelijk

  • Kindvriendelijk

  • Zeer sterk PVC

  • Veelzijdige vloer

Specificaties

Houtsoort
PVC
Kleur
Bruin
Lengte
121,92 cm
Dikte
0,2 cm
Breedte
22,86 cm
Behandeling
Beschermd tegen slijtage
Geschikt voor vloerverwarming
Ja

mFLOR PVC Vloer Argyll Fir Serrano 121.92 x 22.86 x 0.2 cm

De mFLOR PVC Vloer Argyll Fir 75190 Serrano met afmetingen 121 x 22,86 x 0,2 cm is de vloer die uw woonruimte of bedrijfspand een klassieke look geeft. Echter is het tijdsloze design van de PVC stroken zeer gemakkelijk te onderhouden. Het verlijmde vloeroppervlak is zelfs te dweilen. Dit komt doordat de vloerdelen waterbestendig zijn gemaakt in de fabriek. De PVC stroken kunnen hierdoor ook gelegd worden in vochtige ruimten zoals de badkamer of de keuken.

Tijdens de productie is uitsluitend gebruik gemaakt van duurzame materialen. Hierdoor is de emissie van vluchtige organische stoffen bij de mFLOR PVC Vloer Argyll Fir 75190 Serrano serie zeer laag. Dit ondersteunt een gezond binnenmillieu. Naast de ecologische voordelen biedt de vloer ook een hoge slijtvastheid. De PVC vloerdelen met vloerbare houtstructuur zorgen voor een zacht loopgeluid. Al met al een zeer comfortabele vloer die de voordelen van een houten of laminaat vloer combineert met de voordelen van PVC.

Vloerspecialist Gadero bezorgt ook deze vloerdelen gratis bij u thuis. Daarnaast biedt mFLOR u nog eens een garantie van 15 jaar over deze vloerdelen. Deze PVC stroken zijn ook uiterst geschikt om te gebruiken in combinatie met een vloerverwarming. De vloeradviseurs van Gadero adviseren u om de PVC vloer te laten verlijmen door een specialist. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze PVC verlijm legservice. Heeft u nog enkele vragen over dit product of één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze vloerspecialisten.