mFLOR PVC Vloer Authentic Oak Heartwood 121.92 x 22.86 x 0.25 cm

Productnummer: FL3005-AOH 15 jaar garantie   |   Geschikt voor vloerverwarming

€ 40,45 Per m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van mFLOR PVC Vloer Authentic Oak Heartwood 121.92 x 22.86 x 0.25 cm

  • Natuurgetrouw design
  • Elke strook is uniek
  • Kindvriendelijk
  • Geschikt voor vloerverwarming

mFLOR PVC Vloer Authentic Oak Heartwood 121.92 x 22.86 x 0.25 cm

Bent u op zoek naar een PVC vloer met een natuurgetrouw design en ultra lage emissie waarden van organische stoffen? Kiest u dan voor de mFLOR Authentic Oak Heartwood 56281 met afmetingen 121,92 x 22,86 x 0,2 cm. Deze extra brede PVC stroken van het A-merk mFLOR worden uiterst duurzaam geproduceerd. Bij de Authentic Oak serie van mFLOR is elke PVC strook, net als in de natuur, uniek. mFLOR biedt u een garantie van maar liefst 15 jaar op deze vloerdelen. De PVC stroken zijn waterbestendig gemaakt in de fabriek. De waterbestendigheid van de vloerdelen zorgt ervoor dat de vloer kan worden gebruikt in vochtige ruimten als de badkamer of keuken.

De vloer is op een dergelijke manier geproduceerd dat deze gemakkelijk is te reinigen. Er ontstaat namelijk een verzegeld vloeroppervlak na het verlijmen van de vloer. U kunt de vloer zonder problemen dweilen of afnemen met een natte doek. De mFLOR Authentic Oak Heartwood 56281 vloerdelen zijn zeer kindvriendelijk. Dit blijkt uit het feit dat de PVC stroken in dezelfde categorie worden geplaatst als speelgoed dat kinderen in hun mond kunnen stoppen. U kunt deze vloer van mFLOR zonder problemen gebruiken in combinatie met een vloerverwarming. Mocht u de vloer nog een extra luxe uitstraling willen geven dan kunt u de PVC stroken afwerken met de voeg strips van mFLOR. De decor strips kunt u vinden onder het kopje "bijbehorende producten". 

De PVC stroken met het unieke Heartwood design veroorzaken een comfortabel vloeroppervlak. Zo voelt de vloer bijvoorbeeld warm aan uw voeten. Gadero bezorgt al haar vloerdelen gratis bij u aan huis. De vloer adviseurs van Gadero adviseren u om de PVC vloer te laten verlijmen door een specialist. U kunt hiervoor gebruik maken van onze PVC verlijm legservice. Heeft u nog enkele vragen over dit product of één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze vloerspecialisten. Zij staan elke werkdag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
mFLOR PVC Vloer Authentic Oak Heartwood 121,92 x 22,86 x 0,25 cm Groot mFLOR PVC Vloer Authentic Oak Heartwood 121,92 x 22,86 x 0,25 cm 15 jaar garantie   |   Geschikt voor vloerverwarming Ruim op voorraad
€ 40,45 Per m2 incl. btw

Laatst bekeken door u