mFLOR PVC Vloer Authentic Oak Scarlet Oak 121.92 x 22.86 x 0.25 cm

Productnummer: FL3005-AOSO Geschikt voor vloerverwarming   |   15 jaar garantie

€ 40,45 Per m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van mFLOR PVC Vloer Authentic Oak Scarlet Oak 121.92 x 22.86 x 0.25 cm

  • Extra brede PVC stroken
  • Donker eiken design
  • Slijtvaste PVC stroken
  • Waterbestendig

mFLOR PVC Vloer Authentic Oak Scarlet Oak 121.92 x 22.86 x 0.25 cm

Wilt u een zeer sterke PVC vloer aanschaffen? Met de mFLOR Authentic Oak Scarlet Oak 56288 met afmetingen 121,92 x 22,86 x 0,2 cm schaft u een duurzame vloer aan waar u nog jaren mee vooruit kunt. Deze extra brede PVC stroken van mFLOR met worden uit duurzame stoffen geproduceerd. Bij de Authentic Oak serie is, net als in de natuur of bij een echte houten vloer, elke strook uniek. Bij het A-merk mFLOR staat kwaliteit van haar producten hoog in het vaandel. Als blijk hiervan bieden zij u een garantie van 15 jaar op deze vloer. De vloerdelen worden in de fabriek waterbestendig gemaakt. Dit maakt de vloer zonder problemen te leggen in vochtige ruimten. Denk hierbij aan uw keuken of uw badkamer. 

Door de verlijming en de water bestendigheid ontstaat een eenvoudig te reinigen oppervlak. U kunt de vloer dweilen en afnemen met een natte doek zonder dat dit schade veroorzaakt aan de vloer. De mFLOR Authentic Oak Scarlet Oak 56288 PVC stroken zijn kindvriendelijk. Deze kindvriendelijkheid wordt nog eens onderstreept door het feit dat de PVC vloerdelen in dezelfde categorie worden ingedeeld als speelgoed dat kinderen in hun mond kunnen stoppen zonder schade te veroorzaken. Deze PVC vloer is uitstekend te gebruiken in combinatie met een vloerverwarming. Wilt u de v-voeg toevoegen aan de stroken? Dit kunt u doen door de stroken af te werken met de decor strips van mFLOR. Deze strips kunt u vinden in onze webshop. Gadero bezorgt deze PVC vloer gratis bij u thuis.

De PVC stroken met het donkere eiken design veroorzaken niet alleen een prachtige vloer maar ook een comfortabel vloeroppervlak. Een voorbeeld hiervan is dat de vloerdelen warm aan uw voeten aanvoelen. Tevens is het een zeer onderhoudsarme vloer. De vloeradviseurs van Gadero adviseren om de PVC vloer te laten verlijmen door een specialist. U kunt hiervoor gebruik maken van onze PVC verlijm legservice. Heeft u nog enkele vragen over dit product of één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze vloer specialisten. Zij staan elke werkdag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
mFLOR PVC Vloer Authentic Oak Scarlet Oak 121,92 x 22,86 x 0,25 cm Groot mFLOR PVC Vloer Authentic Oak Scarlet Oak 121,92 x 22,86 x 0,25 cm Geschikt voor vloerverwarming   |   15 jaar garantie Ruim op voorraad
€ 40,45 Per m2 incl. btw

Laatst bekeken door u