mFLOR PVC Vloer Authentic Oak Shumard 121.92 x 22.86 x 0.25 cm

Productnummer: FL3005-AOS Elke PVC strook is uniek   |   Vergrijsd eiken design

€ 40,45 Per m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van mFLOR PVC Vloer Authentic Oak Shumard 121.92 x 22.86 x 0.25 cm

  • Ultra lage emissie van organische stoffen
  • 15 jaar garantie
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Zacht en warm vloeroppervlak

mFLOR PVC Vloer Authentic Oak Shumard 121.92 x 22.86 x 0.25 cm

Bent u op zoek naar een duurzaam geproduceerde PVC vloer met een prachtig vergrijsd design? Dan kan de mFLOR Authentic Oak Shumard 56289 met afmetingen 121,92 x 22,86 x 0,2 cm zo maar eens de vloer zijn die u zoekt! Deze uitzonderlijke PVC stroken van het A-merk mFLOR zijn extra breed geproduceerd. De grondstoffen die gebruikt worden voor de productie van deze PVC vloerdelen worden geselcteerd op een hoge duurzaamheid. De Authentic Oak serie bestaat uit PVC stroken waarbij elke PVC strook een uniek design heeft. Zo komt, net als bij een echte houten vloer en in de natuur, een bepaald design nooit twee keer voor. Dit ondersteunt de natuur getrouwe uitstraling van de PVC vloer. U krijgt een garantie van 15 jaar geboden van mFLOR op deze vloerdelen. De waterbestendigheid van de PVC vloerdelen zorgt voor een vloer die in vochtige ruimten als de badkamer of keuken geplaatst kan worden.

Doordat er een verzegeld vloeroppervlak ontstaat na de verlijming van het PVC van mFLOR, kunt u de vloer eenvoudig reinigen. De vloer is zonder problemen te dweilen en af te nemen met bijvoorbeeld een natte doek. De mFLOR Authentic Oak Shumard 56289 vloerdelen zijn kindvriendelijk geproduceerd. Deze vloerdelen zijn zelfs zo kindvriendelijk dat u kind dit PVC zonder problemen in zijn of haar mond zou kunnen stoppen zonder schade te veroorzaken. Wilt u de vloer plaatsen op een vloerverwarming? Dit is geen enkel probleem. Wilt u de vloer een nog luxere uitstraling geven. Dan kunt u de PVC delen afwerken met een decor- of voegstrip. Deze strip bootst een v-groef na. Deze strips kunt u vinden in onze webshop en onder het kopje "bijbehorende producten" op deze pagina. 

De PVC stroken van mFLOR staan bekend als vloerdelen die een comfortabel vloeroppervlak creëren waar u jaren mee vooruit kunt. Gadero bezorgt deze PVC stroken gratis bij u thuis. De vloeradviseurs van Gadero adviseren om de PVC vloer te laten verlijmen door een specialist. U kunt hiervoor gebruik maken van onze PVC verlijm legservice. Heeft u nog enkele vragen over dit product of één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze vloer specialisten. Zij staan elke werkdag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
mFLOR PVC Vloer Authentic Oak Shumard 121,92 x 22,86 x 0,25 cm Groot mFLOR PVC Vloer Authentic Oak Shumard 121,92 x 22,86 x 0,25 cm Elke PVC strook is uniek   |   Vergrijsd eiken design Ruim op voorraad
€ 40,45 Per m2 incl. btw

Laatst bekeken door u